יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חזה עוף מתכונים מנות עיקריות מנות ראשונות

חזה עוף ממולא תרד ופטריות

18 נובמבר 2015
(Visited 9,453 times, 6 visits today)
חזה עוף ממולא תרד ופטריות

חזה עוף ממולא תרד ופטריות

שימו את הטעם בצד לשתי שניות, המנה הזאת פשוט יפהפייה השבלולים יוצאים משגעים. תסתכלו על הצבעים היפים. השילוב של החזה עם התרד והפטריות מקסים! עכשיו נחזור לטעם הוא נהדר זה טעים מאוד ממש כמו חטיף כזה, יופי של מתכון לארוחת שישי.

מרכיבים:

6 – 7 חזה עוף למילוי
1/3 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
כף פפריקה מרוקאית
מעט גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

מילוי:
400 ג' תרד
חבילת פטריות שמפניון
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ'ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת'אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולהשרות את החזה עוף כשעה.

2. לחלוט את התרד לסנן ולסחוט היטב, לקצוץ. לחתוך קטן את הפטריות להוסיף לתרד ולהמליח.

2. לפתוח את החזה, לשים מהמילוי על חצי מהחזה לגלגל ולהדק.

3. לסגור עם קיסמים.

4. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

5. לחמם שמן חצי עמוק ולטגן מכל הכיוונים עד שמזהיב. (להוציא את הקיסמים)

6. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את החזה עוף כ 30 דקות.

7. אפשר להגיש ככה או לקרר כמה שעות ולפרוס בעדינות. כ 5 – 6 פרוסות תלוי בגודל.
לכסות ולחמם על 180 מעלות כ 10 – 15 דקות.

*תבקשו מהקצב שיכין לכם את החזה עוף למילוי, הם עושים את זה נהדר כל מה שנותר זה למלא.

חזה עוף ממולא תרד ופטריותחזה עוף ממולא תרד ופטריותחזה עוף ממולא תרד ופטריות

הרשם
עדכן
41 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

תודה ניקי על מתכונים מעולים.
צריך גם לטגן וגם לתנור?
אי אפשר לוותר על האימון?

הי ניקי
מה אפשר כתחליף לתרד? ואם כן איך ?
תודה רבה. . אין על המתכונים שלך !!!! אני משווקת אותך לכולם(-;

ניקי מה זאת אומרת חזה עוף מוכן לגלגול? כבר קניתי חזה עוף לשניצל. זה אותו דבר?

הי ניקי,
המתכונים שלך מעולים, יש לי ילדים ובעל בררניים מאוד ובזכותך אני מצליחה לגוון בארוחות.
רציתי לשאול האם אני יכולה להכין היום את הכל עד לשלב הטיגון והתנור ולטגן ולהכניס לתנור מחר? אני מכינה עם פירה במקום תרד
תודה על העזרה!

הכנתי עם מנגולד, ללא טיגון מראש. היה ממש טעים ומיוחד, מחכה להכין שוב!

הי ניקי.
במידה ואני רוצה להשתמש בפטריות טריות, האם כדאי לטגן אותן לפני שמוסיפים לתרד וממלאים את חזה העוף?

היי, ניתן להכין מראש?