יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות

7 יוני 2012
(Visited 14,739 times, 1 visits today)

קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות

קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות,  מי חשב שהשילוב של תרד ובשר יצא כל כך מוצלח ? לפעמים פשוט שווה לנסות תראו איזו הפתעות טעימות יוצאות…

מרכיבים:

250 ג' בשר בקר טחון
200 ג' תרד טרי
כרישה קצוצה
ביצה
3 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב:
בצל קצוץ דק
עגבניה מגורדת
2 – 3 כוסות מים
כף סילאן
2 כפות פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את התרד כ5 דקות במים רותחים, לסנן ולסחוט, לקצוץ את התרד. לטגן את הכרישה עד הזהבה, לערבב את כל המצרכים כולל הכרישה והתרד ליצור קציצות.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות כל צד או עד שמזהיב (אפשר לטגן)

3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש לביעבוע עדין. להוסיף את הקציצות לרוטב ולבשל על אש נמוכה כ 10 – 15 דקות.

יאם!

הרשם
עדכן
54 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן