קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות

קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות,  מי חשב שהשילוב של תרד ובשר יצא כל כך מוצלח ? לפעמים פשוט שווה לנסות תראו איזו הפתעות טעימות יוצאות…

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
200 ג’ תרד טרי
כרישה קצוצה
ביצה
3 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב:
בצל קצוץ דק
עגבניה מגורדת
2 – 3 כוסות מים
כף סילאן
2 כפות פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את התרד כ5 דקות במים רותחים, לסנן ולסחוט, לקצוץ את התרד. לטגן את הכרישה עד הזהבה, לערבב את כל המצרכים כולל הכרישה והתרד ליצור קציצות.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות כל צד או עד שמזהיב (אפשר לטגן)

3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש לביעבוע עדין. להוסיף את הקציצות לרוטב ולבשל על אש נמוכה כ 10 – 15 דקות.

יאם!

12246 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

49
תגובות

  הרשם  
עדכן
מלכה

שלום ניקי האתר שלך ממש מ.ד.ה.י.ם.
יכולה לעזור?
איך מכינים קובה? מכירה אותה בשר טחון.
מחכה לתשובה
תודה רבה

מירי

ניקי היי!
יש לך מתכונים פשוט מדהימים!!!!
האם אפשרי לעשות קציצות בשר ברוטב עגבניות בלי הטרד?

לימור

ניקי הרוטב מבשל את הקציצות או בטיגון?

יעל

להיט! הוספתי קצת פפריקה חריפה ברוטב (אצלנו אוהבים קצת ספייסי)- ממש טעים!!

מיכל

היי ניקי, האם אפשר להשתמש במנגולד טרי במקום תרד?

מירית

ניקי ערב טוב, יש לי תרד וכרישה קפואים (סנפרוסט) אפשר להשמש בזה כאן? ואם כן, יש שינוי בזמן החליטה?

לירון

היי ניקי,
תודה על על המתכונים המוצלחים!
האם אפשר להחליף כרישה בבצל וסילאן בדבש?
כמו כן, כמה מנות יוצאות מכמות זו?
תודה!!