קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות

קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות,  מי חשב שהשילוב של תרד ובשר יצא כל כך מוצלח ? לפעמים פשוט שווה לנסות תראו איזו הפתעות טעימות יוצאות…

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
200 ג’ תרד טרי
כרישה קצוצה
ביצה
3 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב:
בצל קצוץ דק
עגבניה מגורדת
2 – 3 כוסות מים
כף סילאן
2 כפות פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את התרד כ5 דקות במים רותחים, לסנן ולסחוט, לקצוץ את התרד. לטגן את הכרישה עד הזהבה, לערבב את כל המצרכים כולל הכרישה והתרד ליצור קציצות.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות כל צד או עד שמזהיב (אפשר לטגן)

3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש לביעבוע עדין. להוסיף את הקציצות לרוטב ולבשל על אש נמוכה כ 10 – 15 דקות.

יאם!

12247 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

49
תגובות

  הרשם  
עדכן
צבי זייגר

היי ניקי,
האם יש רוטב אחר שהו לא עגבניות שניתן להכין?

מורי

היי ניקי,
האם ניתן לשים לחם רטוב במקום פירורי לחם (שאזלו לי)?

michal88

היי ניקי. המתכון נראה מצוין!
יש לי רק מדליוני תרד של סנפרוסט ואין לי משקל! יש לך דרך לעזור לי לדעת כמה מדליונים הם 200 גרם?
תודה רבה!

מורן

היי ניקי . ניתן לבשל את הקציצות ללא אפייה ? ישר לרוטב ??

ליאת

ראית שאתר sugarbaby פרסמו היום את הקישור למתכון הנ”ל?

מעיין

היי ניקי, המתכונים שלך פשוט מעולים ומצילים אותי בכל פעם מחדש !! אם אני משתמשת בעלי מנגולד טריים איך להשתמש בהם? כמו התרד? תודה

שירן

ניקי מתכון מעולה!!! תודה!!! הכנתי בתוספת אורז לבן פשוט וליקקנו את הסירים, במקום כרישה שמתי בצל ….
מ ו מ ל ץ