קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות

קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות,  מי חשב שהשילוב של תרד ובשר יצא כל כך מוצלח ? לפעמים פשוט שווה לנסות תראו איזו הפתעות טעימות יוצאות…

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
200 ג’ תרד טרי
כרישה קצוצה
ביצה
3 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב:
בצל קצוץ דק
עגבניה מגורדת
2 – 3 כוסות מים
כף סילאן
2 כפות פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את התרד כ5 דקות במים רותחים, לסנן ולסחוט, לקצוץ את התרד. לטגן את הכרישה עד הזהבה, לערבב את כל המצרכים כולל הכרישה והתרד ליצור קציצות.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות כל צד או עד שמזהיב (אפשר לטגן)

3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש לביעבוע עדין. להוסיף את הקציצות לרוטב ולבשל על אש נמוכה כ 10 – 15 דקות.

יאם!

12248 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

49
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורנה

היי ניקי
שתי שאלות :
1. אפשר לבשל את הקציצות ישירות בתוך הרוטב בלי אפיה מוקדמת?
2. במקום כרישה אפשר בצל? אפשר לא לטגן אותו?
תודה

מיכל

היי ניקי. המתכון נראה מעולה. האם אפשר לעשות עם עוף טחון? ואם כן מה להוסיף שלא יהיה יבש?

מ.

אהלן…רציתי לשאול אם כשאני עושה כמות כפולה צריך להכפיל גם את הכמות של הבצל ברוטב?

מיטל

היי ניקי, המתכונים שלך מעולים וכול מה שעשיתי קצר הצלחה ומלא מחמאות, אשמח לדעת מה זה גריל עוף ?

ורד

הי ניקי
מה שלומך?
אם אני משתמשת במנגולד טרי, להשתמש גם בחלק הלבן?
תודה מראש
ורד

שרית

ניקי היי אפשר לוותר על הכרישה?

שרית

ניקי תודה רבה!! אבל אם אין לי כרישה? אפשר לוותר?