ברבוניות מטוגנות
טעים טעים טעים! זה נחטף כמו צ'יפס כל כך מהר. אני ממליצה להכפיל כמויות. זה כל כך קל הכנה ואיך אפשר לעמוד פני ברבוניות מטוגנות ? יש דברים שווה לאכול.
מרכיבים:
חבילת פילה ברבוניות
או ברבוניות שלמות (לא לילדים)
לימון
כוס קמח
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
- 1. להפשיר את הברבוניות, לסחוט את הלימון מעל ולהשרות כשעה. לשטוף את הברבוניות.
1. לערבב קמח ולתבל, לקמח את הברבוניות ולנער שאריות. במחבת חמה עם שמן לטגן את הברבוניות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
2. מומלץ להגיש עם רוטב שום ופלחי לימון.