ברבוניות מטוגנות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברבוניות מטוגנות

ברבוניות מטוגנות

טעים טעים טעים! זה נחטף כמו צ’יפס כל כך מהר. אני ממליצה להכפיל כמויות. זה כל כך קל הכנה ואיך אפשר לעמוד פני ברבוניות מטוגנות ? יש דברים שווה לאכול.

מרכיבים:

חבילת פילה ברבוניות
או ברבוניות שלמות (לא לילדים)
לימון
כוס קמח
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

  1. 1. להפשיר את הברבוניות, לסחוט את הלימון מעל ולהשרות כשעה. לשטוף את הברבוניות.

1. לערבב קמח ולתבל, לקמח את הברבוניות ולנער שאריות. במחבת חמה עם שמן לטגן את הברבוניות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

2. מומלץ להגיש עם רוטב שום ופלחי לימון.

5605 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ברבוניות מטוגנותברבוניות מטוגנותברבוניות מטוגנות


18
תגובות

  הרשם  
עדכן
יוסי ניר

בתור גבר שלא מבשל 🙂
אפשר להבין בבקשה כמה מרק עוף לערבב עם כמה קמח.
תודה

נסטיה

שלום ניקי היקרה המתכון נראה לי מעולה ואני רוצה להכין אותו למחר לצהורים,הבעיה היא שאני לא רוצה להתעסק עם דג קפוא מאחר ורק מחר אני יתפנה לקניות לחג ומשם מתחיל מירוץ כנגד הזמן.
איזה פילה של דג יכול להחליף את הברבוניות? דג סול אולי?

מירית

אפשר עם דג זהבון ?

ריטה1

מכינה את זה המון, טעים ונחטף גם על ידי הבנות הבררניות שלי

אורנתי

לא צריך לטבול גם בביצה (כמו שניצל)?

אמא אוהבת

היי זה נראה מעולה והבעל בטוח יאהב חוץ מהרוטב.
את הברבוניות קונים טרי נכון?
בהזדמנות זו אגיד שוב תודות על המתכונים הנפלאים שלך.
תודה רבה רבה ♥

לא מבינה בדגים...

הי ניקי. האם זה ילך עם אמנון לדעתך?