ברבוניות מטוגנות (כל דג שאוהבים)
דגים זאת הדרך הכי טובה להכין ארוחת צהריים מהירה, אנשים עסוקים הפוסט הזה בשבילכם שימו לב להכין את הדגים לוקח 10 דקות ולהגיש לשולחן אין טרחה וזה קלי קלות הכנה.
מחפשים מאכלים עם חלבון ? דגים זה הדבר בשביל לקבל הרבה חלבון וזה אפילו בריא טעים ומזין, ממליצה להחזיק בהקפאה באופן קבוע המתכון הזה מציל אותי כל פעם מחדש.
אני אוהבת את הפלייקים של הדגים זה ממש נמס בפה תארגנו תוספת זריזה וירקות אתם מסודרים אנשים.
2 – 3 מנות
מרכיבים:
12 פילה ברבוניות / 4 פילה אמנון / סול
לימון
כוס קמח רגיל
3/4 כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחצות את הפילה אמנון לחצי לסחוט לימון ולהשרות שעה, לשטוף ולייבש.
2. בצלחת עמוקה לערבב קמח ותבלינים לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן לקמח את הדגים לנער שאריות ולהניח בשמן החם.
3. לטגן עד שמזהיב משני הצדדים להגיש עם פלחי לימון.