ברבוניות מטוגנות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברבוניות מטוגנות

ברבוניות מטוגנות

טעים טעים טעים! זה נחטף כמו צ’יפס כל כך מהר. אני ממליצה להכפיל כמויות. זה כל כך קל הכנה ואיך אפשר לעמוד פני ברבוניות מטוגנות ? יש דברים שווה לאכול.

מרכיבים:

חבילת פילה ברבוניות
או ברבוניות שלמות (לא לילדים)
לימון
כוס קמח
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. להפשיר את הברבוניות, לסחוט את הלימון מעל ולהשרות כשעה. לשטוף את הברבוניות.

1. לערבב קמח ולתבל, לקמח את הברבוניות ולנער שאריות. במחבת חמה עם שמן לטגן את הברבוניות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

2. מומלץ להגיש עם רוטב שום ופלחי לימון.

23541 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ברבוניות מטוגנותברבוניות מטוגנותברבוניות מטוגנות

25
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרונה

תודה..
אפשר לצפות בקמח שעתיים-שלוש לפני הטיגון?

שרונה

זה בסדר להחליף את מרק העוף במרק בצל?

מירי

היי ניקי
מודה ש80% מהאוכל שאני מכינה זה מהמתכונים שלך. תודה אלופה
שאלה, יש לי ברבוניות קפואות עם עור זה גם מתאים למתכון הזה?