יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מנות ראשונות מתכוני דגים

דג סול עם תפוחי אדמה ועדשים

27 ספטמבר 2012
(Visited 2,764 times, 1 visits today)

דג סול עם תפוחי אדמה ועדשים

דג סול עם תפוחי אדמה, למה דווקא דג ? כי לא כולם אוכלים בשר ודג נחשב למשהו קליל שאפשר לאכול בכיף ועוד סיבה שלא תמיד חייבים לאכול בשר
ויש אחלה תבשילים שאפשר להכין עם דגים.
כאן יש גם מנה עיקרית וגם תוספת של תפוחי אדמה שזה טעים משביע ולא כבד, העדשים נותנים איזה טויסט מעניין בטעם ואם מישהו רוצה להשקיע קצת באורחים אפשר להכין גם בשר וגם דגים העיקר שכולם ימצאו משהו שהם אוהבים לאכול.

6 מנות

מרכיבים:

8 פילה סול
לימון
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
2 כפות עדשים אדומות
3 כוסות מים
בצל קצוץ
כף פפריקה
כפית פלפל מתוק גרוס
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הסול בלימון.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את תפוחי האדמה לטגן כשלוש דקות להוסיף עדשים, תבלינים ומים ולבשל על אש בינונית כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים רכים.

3. לשטוף את הדגים להניח בסיר חדש מעל לצקת את הרוטב והתפוחי אדמה לבשל כ 15 דקות אש נמוכה בינונית.

הרשם
עדכן
62 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן