דג סול עם תפוחי אדמה ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול עם תפוחי אדמה ועדשים

דג סול עם תפוחי אדמה, למה דווקא דג ? כי לא כולם אוכלים בשר ודג נחשב למשהו קליל שאפשר לאכול בכיף ועוד סיבה שלא תמיד חייבים לאכול בשר
ויש אחלה תבשילים שאפשר להכין עם דגים.
כאן יש גם מנה עיקרית וגם תוספת של תפוחי אדמה שזה טעים משביע ולא כבד, העדשים נותנים איזה טויסט מעניין בטעם ואם מישהו רוצה להשקיע קצת באורחים אפשר להכין גם בשר וגם דגים העיקר שכולם ימצאו משהו שהם אוהבים לאכול.

6 מנות

מרכיבים:

8 פילה סול
לימון
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
2 כפות עדשים אדומות
3 כוסות מים
בצל קצוץ
כף פפריקה
כפית פלפל מתוק גרוס
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הסול בלימון.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את תפוחי האדמה לטגן כשלוש דקות להוסיף עדשים, תבלינים ומים ולבשל על אש בינונית כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים רכים.

3. לשטוף את הדגים להניח בסיר חדש מעל לצקת את הרוטב והתפוחי אדמה לבשל כ 15 דקות אש נמוכה בינונית.

6979 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית

הי ניקי, אני ממש מקווה שאת באתר עכשיו. הסיר על הגז וחסרה לי קצת מתיקות. לא היה לי פלפל מתוק גרוס. שייך להכניס כאן כפית של סילאן במקרה?
תודה לך על הכל!

עדה

שלום ניקי,
האם ניתן להחליף את דג הסול בדג בקלה? איני אוהבת מוצרי מזון המגיעים מסין.

תמר

הי ניקי

האם אפשר להכן את המתכון מפילה מושט?

לאה

רק 2 כפות עדשים?

מירה

היי ניקי,
הכנתי בעבר את המתכון הנל וממש אהבתי!
אבל… הדגים ממש התפרקו לי, ואמרו לי שלא מתאים לשים דג זה בתבשיל באופן כללי,
האם אני עשיתי משהו לא נכון? או שככה יוצא?

תודה !!!
ושיהיה סוף שבוע שקט!!!!

מיכל ש.

הי ניקי,
רציתי לדעת האם ניתן להכין את המתכון הזה בלי התפוחי אדמה? אני רוצה להכין את דג סול לערב החג ואחותי כבר מכינה תפוחי אדמה בתנור, נראה לי מיותר שאני אוסיף גם עם הדג. תודה ושיהיה לך חג שמח.

סמיילי

הי ניקי, יש לי במקפיא פילה לברק..האם יתאים פה ?
תודה ושבוע טוב