דג סול עם תפוחי אדמה ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול עם תפוחי אדמה ועדשים

דג סול עם תפוחי אדמה, למה דווקא דג ? כי לא כולם אוכלים בשר ודג נחשב למשהו קליל שאפשר לאכול בכיף ועוד סיבה שלא תמיד חייבים לאכול בשר
ויש אחלה תבשילים שאפשר להכין עם דגים.
כאן יש גם מנה עיקרית וגם תוספת של תפוחי אדמה שזה טעים משביע ולא כבד, העדשים נותנים איזה טויסט מעניין בטעם ואם מישהו רוצה להשקיע קצת באורחים אפשר להכין גם בשר וגם דגים העיקר שכולם ימצאו משהו שהם אוהבים לאכול.

6 מנות

מרכיבים:

8 פילה סול
לימון
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
2 כפות עדשים אדומות
3 כוסות מים
בצל קצוץ
כף פפריקה
כפית פלפל מתוק גרוס
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הסול בלימון.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את תפוחי האדמה לטגן כשלוש דקות להוסיף עדשים, תבלינים ומים ולבשל על אש בינונית כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים רכים.

3. לשטוף את הדגים להניח בסיר חדש מעל לצקת את הרוטב והתפוחי אדמה לבשל כ 15 דקות אש נמוכה בינונית.

7725 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
טובה

היי ילך גם עם טונה? -סטייק כזה שלם בוואקום

חנה

ב”ה

ניקי תודה על המתכון המעולה. פעם הראשונה שאני עושה ויצא נהדר!

חנה

שלום ניקי, האתר שלך מעולה. תודה רבה.
רציתי לשאול מדוע דגי הסול כל פעם מתעגלים לי- גם בטיגון וגם במתכון זה? במקום דג שטוח זה נהיה כמו גליל…
תודה רבה

חנה

ניקי בוקר טוב!

האם אפשר להחליף את תפוחי האדמה בירק אחר?

הדס

מה עם עדשים חומות?…..

שפרה

בוקר טוב ניקי,
הכנתי את המתכון אתמול ויצא מעולה!!! המון זמן חיפשתי איך להכין דג סול בבישול ולא בטיגון. זה פשוט מדהים! תודה לך על כל המתכונים!!

מיכל

היי ניקי, שאלה אולי טפשית, אבל תמיד כשאני מכינה דג סול אני מוציאה לו את העור כשהוא חצי קפוא והפעם שכחתי וכבר השרתי אותו בלימון, אוכלים את זה עם העור או שאחרי הבישול אוכלים רק את הדג ומשאירים את העור?
מחכה לתשובתך דחוף ותודה רבה!