יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

חזה עוף רך עסיסי וטעים!

17 אוקטובר 2020
(Visited 94,720 times, 121 visits today)

חזה עוף רך עסיסי וטעים!

אני רוצה לספר לכם סוד, יש באתר המון מתכונים לחזה עוף ואני לא אומרת שהם לא טובים ממש לא אבל ברגע האמת שאני צריכה להכין ארוחת צהריים ולא הספקתי להכין שום דבר יש מתכון אחד שאני הולכת עליו.
נודה על האמת לכל אמא יש את רשימת המתכונים שהיא אוהבת להכין והמתכונים האלה מככבים במטבח שוב ושוב.
זה המתכון שלי כבר שנים איך עדיין לא העלתי אותו לאתר אני לא יודעת.
הכי פשוט שיש זה מסוג המתכונים שמכינים כאן ועכשיו והתוצאה נהדרת חזה עוף רך (כיף!) טעים ועסיסי, ליד התפוחי אדמה האלה יש לי ארוחת צהריים מושלמת. אני חייבת להוסיף התפוחי אדמה הורסים! ובלי הרבה שמן.
תסתכלו בסרטון איך אני מראה כמה שהחזה עוף רך.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

800 ג’ חזה עוף פרוס לשניצלים / פילה חזה עוף
1/3 כוס שמן זית / קנולה
שלושת רבעי כפית כורכום
חצי כפית א. סודה לשתייה
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה גריל עוף
פלפל שחור גרוס
כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. לערבב חזה עוף שמן ותבלינים ולהשרות כשעה.

2. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן ולטגן את החזה עוף עד שהוא מזהיב משני הצדדים.

נכון מתכון פשוט ?

Tender Juicy Chicken Breast

ביקורת חדשה לא לפספס!

כדאי לדעת ש…
אין לכם זמן ? אל תשרו או שתשרו פחות, אני לא ממליצה לאפות חזה עוף נוטה להתייבש באפייה, אפשר להשתמש בפרגיות.

חזה עוף הוא מקור נהדר לחלבון בתפריט, מכיל כמות נכבדת של חלבון רזה- 20 גרם חלבון לכל 100 גרם בשר. קל לשלב אותו בתפריט ואפשר גם מספר פעמים בשבוע, על הצלחת בארוחה עיקרית או אפילו קר בתוך כריך לדרך.
ההשריה עם אבקת הסודה לשתייה מפרקת את מבנה החלבון הראשוני של הבשר ומאפשרת כניסה של נוזלים שגורמים לריכוך הבשר גם לאחר הטיגון.
המלצה שלי: כשמדובר בטיגון, אל תחממו את השמן עד שהוא מעלה עשן, זה מעיד על כך שהשמן הגיע לטמפרטורה שבה הוא מתחיל להתפרק ולהתחמצן.
כל המתכון מכיל 2500 קלוריות לכ15 יחידות של חזה עוף. כלומר כל חזה עוף מכיל 200 קלוריות. 1-2 יחידות של חזה עוף יתאימו כמנת החלבון בארוחה, כדי לקבל ארוחה מאוזנת נוסיף פחמימה כמו תפוחי אדמה או אורז וסלט או ירק מבושל.
רוצים ליצור ארוחה דיאטטית? אפשר לשלב את חזה העוף שבמתכון בסלט על בסיס חסה וירקות ולקבל סלט עוף מושלם שגם עוזר לנו לשמור על המשקל.

חזה עוף רך עסיסי וטעים!חזה עוף רך עסיסי וטעים!

@nikib101חזה עוף רך טעים ועסיסי ב 10 דקות הכנה! #niki #nikib #poryou #lunchrecipes #goodfood #food #foodies #yummy #chikenbreast#chikentender#nikibrecpie

♬ original sound – Nikib – ניקי ב

הרשם
עדכן
64 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי,
אפשר להכין מהלילה ולחמם בצהרים?

היי, אם לא משתמשים בשמן, אפשרי להחליך במים או משהו?
לטיגון ארסס שמן

הכנו את זה היום…איך אפשר לשמור על הטריות עד הערב?

היי ניקי, הפשרתי קילו חזה עוף, (ואנחנו רק זוג),יש לך מתכונים לחזה עוף שאפשר להקפיא?

פעם שניה בשבועיים האחרונים שמכינה את המתכון הזה, הבן שלי שאל של מי המתכון וביקש שאכתוב לך שהוא מצויין. אז תודה רבה על עוד מתכון נפלא שהילדים אוהבים!

הי. למה שמים סודה לשתיה בחזה עוף. מה המטרה לכך ?

ניקי הכנתי הערב את החזה עוף והייתי חייבת להגיב!!! יואווו איזה טעיים!ויוצא עסיסי ורך ולא מתייבש.מאוד מהיר ונוח ולא מלכלך.קערה מחבת ויוצאת ערימה שמתחסלת עוד כשחמה.תודה רבה