חזה עוף רך עסיסי וטעים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חזה עוף רך עסיסי וטעים!

אני רוצה לספר לכם סוד, יש באתר המון מתכונים לחזה עוף ואני לא אומרת שהם לא טובים ממש לא אבל ברגע האמת שאני צריכה להכין ארוחת צהריים ולא הספקתי להכין שום דבר יש מתכון אחד שאני הולכת עליו.
נודה על האמת לכל אמא יש את רשימת המתכונים שהיא אוהבת להכין והמתכונים האלה מככבים במטבח שוב ושוב.
זה המתכון שלי כבר שנים איך עדיין לא העלתי אותו לאתר אני לא יודעת.
הכי פשוט שיש זה מסוג המתכונים שמכינים כאן ועכשיו והתוצאה נהדרת חזה עוף רך (כיף!) טעים ועסיסי, ליד התפוחי אדמה האלה יש לי ארוחת צהריים מושלמת. אני חייבת להוסיף התפוחי אדמה הורסים! ובלי הרבה שמן.
תסתכלו בסרטון איך אני מראה כמה שהחזה עוף רך.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

800 ג’ חזה עוף פרוס לשניצלים / פילה חזה עוף
1/3 כוס שמן זית / קנולה
שלושת רבעי כפית כורכום
חצי כפית א. סודה לשתייה
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה גריל עוף
פלפל שחור גרוס
כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לערבב חזה עוף שמן ותבלינים ולהשרות כשעה.

2. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן ולטגן את החזה עוף עד שהוא מזהיב משני הצדדים.

נכון מתכון פשוט ?

ביקורת חדשה לא לפספס!

כדאי לדעת ש…
אין לכם זמן ? אל תשרו או שתשרו פחות, אני לא ממליצה לאפות חזה עוף נוטה להתייבש באפייה, אפשר להשתמש בפרגיות.

3956 צפיות 290 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף הוא מקור נהדר לחלבון בתפריט, מכיל כמות נכבדת של חלבון רזה- 20 גרם חלבון לכל 100 גרם בשר. קל לשלב אותו בתפריט ואפשר גם מספר פעמים בשבוע, על הצלחת בארוחה עיקרית או אפילו קר בתוך כריך לדרך.
ההשריה עם אבקת הסודה לשתייה מפרקת את מבנה החלבון הראשוני של הבשר ומאפשרת כניסה של נוזלים שגורמים לריכוך הבשר גם לאחר הטיגון.
המלצה שלי: כשמדובר בטיגון, אל תחממו את השמן עד שהוא מעלה עשן, זה מעיד על כך שהשמן הגיע לטמפרטורה שבה הוא מתחיל להתפרק ולהתחמצן.
כל המתכון מכיל 2500 קלוריות לכ15 יחידות של חזה עוף. כלומר כל חזה עוף מכיל 200 קלוריות. 1-2 יחידות של חזה עוף יתאימו כמנת החלבון בארוחה, כדי לקבל ארוחה מאוזנת נוסיף פחמימה כמו תפוחי אדמה או אורז וסלט או ירק מבושל.
רוצים ליצור ארוחה דיאטטית? אפשר לשלב את חזה העוף שבמתכון בסלט על בסיס חסה וירקות ולקבל סלט עוף מושלם שגם עוזר לנו לשמור על המשקל.

ניצלתי את ההזדמנות והוספתי ליד מרק עגבניות עם אורז,
היה טעים כיף של ארוחה חזה עוף רך עסיסי וטעים!חזה עוף רך עסיסי וטעים!

30
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונית

היי ניקי,
תודה על המתכונים המעולים!
רציתי לדעת אם אפשר להכין בלי הסודה לשתייה.

טלי

הי ניקי! אין לי אבקת גריל עוף, יש לך רעיון לתבלין אחר?

ענת

היי יקירה . פפריקה מתוקה מרוקאית – זה פפריקה בשמן.
ושאלה כללית -עם איזה חברת תבלינים את משתמשת? תודה