חזה עוף רך עסיסי וטעים!
אני רוצה לספר לכם סוד, יש באתר המון מתכונים לחזה עוף ואני לא אומרת שהם לא טובים ממש לא אבל ברגע האמת שאני צריכה להכין ארוחת צהריים ולא הספקתי להכין שום דבר יש מתכון אחד שאני הולכת עליו.
נודה על האמת לכל אמא יש את רשימת המתכונים שהיא אוהבת להכין והמתכונים האלה מככבים במטבח שוב ושוב.
זה המתכון שלי כבר שנים איך עדיין לא העלתי אותו לאתר אני לא יודעת.
הכי פשוט שיש זה מסוג המתכונים שמכינים כאן ועכשיו והתוצאה נהדרת חזה עוף רך (כיף!) טעים ועסיסי, ליד התפוחי אדמה האלה יש לי ארוחת צהריים מושלמת. אני חייבת להוסיף התפוחי אדמה הורסים! ובלי הרבה שמן.
תסתכלו בסרטון איך אני מראה כמה שהחזה עוף רך.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
800 ג' חזה עוף פרוס לשניצלים / פילה חזה עוף
1/3 כוס שמן זית / קנולה
שלושת רבעי כפית כורכום
חצי כפית א. סודה לשתייה
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה גריל עוף
פלפל שחור גרוס
כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לערבב חזה עוף שמן ותבלינים ולהשרות כשעה.
2. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן ולטגן את החזה עוף עד שהוא מזהיב משני הצדדים.
נכון מתכון פשוט ?
כדאי לדעת ש…
אין לכם זמן ? אל תשרו או שתשרו פחות, אני לא ממליצה לאפות חזה עוף נוטה להתייבש באפייה, אפשר להשתמש בפרגיות.
כל המתכון מכיל 2500 קלוריות לכ15 יחידות של חזה עוף. כלומר כל חזה עוף מכיל 200 קלוריות. 1-2 יחידות של חזה עוף יתאימו כמנת החלבון בארוחה, כדי לקבל ארוחה מאוזנת נוסיף פחמימה כמו תפוחי אדמה או אורז וסלט או ירק מבושל.
רוצים ליצור ארוחה דיאטטית? אפשר לשלב את חזה העוף שבמתכון בסלט על בסיס חסה וירקות ולקבל סלט עוף מושלם שגם עוזר לנו לשמור על המשקל.