חזה עוף רך עסיסי וטעים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חזה עוף רך עסיסי וטעים!

אני רוצה לספר לכם סוד, יש באתר המון מתכונים לחזה עוף ואני לא אומרת שהם לא טובים ממש לא אבל ברגע האמת שאני צריכה להכין ארוחת צהריים ולא הספקתי להכין שום דבר יש מתכון אחד שאני הולכת עליו.
נודה על האמת לכל אמא יש את רשימת המתכונים שהיא אוהבת להכין והמתכונים האלה מככבים במטבח שוב ושוב.
זה המתכון שלי כבר שנים איך עדיין לא העלתי אותו לאתר אני לא יודעת.
הכי פשוט שיש זה מסוג המתכונים שמכינים כאן ועכשיו והתוצאה נהדרת חזה עוף רך (כיף!) טעים ועסיסי, ליד התפוחי אדמה האלה יש לי ארוחת צהריים מושלמת. אני חייבת להוסיף התפוחי אדמה הורסים! ובלי הרבה שמן.
תסתכלו בסרטון איך אני מראה כמה שהחזה עוף רך.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

800 ג’ חזה עוף פרוס לשניצלים / פילה חזה עוף
1/3 כוס שמן זית / קנולה
שלושת רבעי כפית כורכום
חצי כפית א. סודה לשתייה
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה גריל עוף
פלפל שחור גרוס
כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לערבב חזה עוף שמן ותבלינים ולהשרות כשעה.

2. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן ולטגן את החזה עוף עד שהוא מזהיב משני הצדדים.

נכון מתכון פשוט ?

Tender Juicy Chicken Breast

ביקורת חדשה לא לפספס!

כדאי לדעת ש…
אין לכם זמן ? אל תשרו או שתשרו פחות, אני לא ממליצה לאפות חזה עוף נוטה להתייבש באפייה, אפשר להשתמש בפרגיות.

20441 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף הוא מקור נהדר לחלבון בתפריט, מכיל כמות נכבדת של חלבון רזה- 20 גרם חלבון לכל 100 גרם בשר. קל לשלב אותו בתפריט ואפשר גם מספר פעמים בשבוע, על הצלחת בארוחה עיקרית או אפילו קר בתוך כריך לדרך.
ההשריה עם אבקת הסודה לשתייה מפרקת את מבנה החלבון הראשוני של הבשר ומאפשרת כניסה של נוזלים שגורמים לריכוך הבשר גם לאחר הטיגון.
המלצה שלי: כשמדובר בטיגון, אל תחממו את השמן עד שהוא מעלה עשן, זה מעיד על כך שהשמן הגיע לטמפרטורה שבה הוא מתחיל להתפרק ולהתחמצן.
כל המתכון מכיל 2500 קלוריות לכ15 יחידות של חזה עוף. כלומר כל חזה עוף מכיל 200 קלוריות. 1-2 יחידות של חזה עוף יתאימו כמנת החלבון בארוחה, כדי לקבל ארוחה מאוזנת נוסיף פחמימה כמו תפוחי אדמה או אורז וסלט או ירק מבושל.
רוצים ליצור ארוחה דיאטטית? אפשר לשלב את חזה העוף שבמתכון בסלט על בסיס חסה וירקות ולקבל סלט עוף מושלם שגם עוזר לנו לשמור על המשקל.

חזה עוף רך עסיסי וטעים!חזה עוף רך עסיסי וטעים!

@nikib101חזה עוף רך טעים ועסיסי ב 10 דקות הכנה! #niki #nikib #poryou #lunchrecipes #goodfood #food #foodies #yummy #chikenbreast#chikentender#nikibrecpie

♬ original sound – Nikib – ניקי ב

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

ניקי הכנתי הערב את החזה עוף והייתי חייבת להגיב!!! יואווו איזה טעיים!ויוצא עסיסי ורך ולא מתייבש.מאוד מהיר ונוח ולא מלכלך.קערה מחבת ויוצאת ערימה שמתחסלת עוד כשחמה.תודה רבה

מטבח זה אהבה

ניראה מאוד טוב
רק לדעתי צריך בפילה עוף/ חזה עוף
להוריד את הגיד/ וריד הלבן שמחובר

ענת

היי ניקי -אפשרי היום בערב לתבל ורק למחרת אחרי הצהריים לטגן במחבט פסים? או שזה יותר מידי זמן.תודה

לימור

ניקי יקרה-
אם אכין את החזה עוף היום הוא יהיה טוב יום למחרת ,או שיאבד את הרכות והטריות?

רחלי

רוצה להכין כמעט עד הסוף ולצאת מהבית עד לארוחת ערב.
אפשר לשים במשרה כשלוש שעות ואז להגיע ולטגן?

אלין

ניקי את מדהימה והמתכון הזה שלמות
קל להכנה, טעים מאוד!!!

ספיר

ניקיי את פשוט אלופהה!! שוב הצלת אותי עם מתכון מעולה נתקעתי בלי ביצים והשניצל מופשר תכננתי להכין אותם כשניצלים עם פרורים והכול ונכנסתי למתכון הזה הוא פשוט הצלחה ! ממש טעייים 🙂 בדרך כלל הם נוטים להתייבש במחבת אבל זה לא התייבש לי בכלל , לא התאפקתי ואכלתי ישר מהמחבת 🙂 תודה ❤