יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

חזה עוף רך עסיסי וטעים!

17 אוקטובר 2020
(Visited 129,970 times, 70 visits today)

חזה עוף רך עסיסי וטעים!

אני רוצה לספר לכם סוד, יש באתר המון מתכונים לחזה עוף ואני לא אומרת שהם לא טובים ממש לא אבל ברגע האמת שאני צריכה להכין ארוחת צהריים ולא הספקתי להכין שום דבר יש מתכון אחד שאני הולכת עליו.
נודה על האמת לכל אמא יש את רשימת המתכונים שהיא אוהבת להכין והמתכונים האלה מככבים במטבח שוב ושוב.
זה המתכון שלי כבר שנים איך עדיין לא העלתי אותו לאתר אני לא יודעת.
הכי פשוט שיש זה מסוג המתכונים שמכינים כאן ועכשיו והתוצאה נהדרת חזה עוף רך (כיף!) טעים ועסיסי, ליד התפוחי אדמה האלה יש לי ארוחת צהריים מושלמת. אני חייבת להוסיף התפוחי אדמה הורסים! ובלי הרבה שמן.
תסתכלו בסרטון איך אני מראה כמה שהחזה עוף רך.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

800 ג’ חזה עוף פרוס לשניצלים / פילה חזה עוף
1/3 כוס שמן זית / קנולה
שלושת רבעי כפית כורכום
חצי כפית א. סודה לשתייה
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה גריל עוף
פלפל שחור גרוס
כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון בכלל

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. לערבב חזה עוף שמן ותבלינים ולהשרות כשעה.

2. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן ולטגן את החזה עוף עד שהוא מזהיב משני הצדדים.

נכון מתכון פשוט ?

Tender Juicy Chicken Breast

ביקורת חדשה לא לפספס!

כדאי לדעת ש…
אין לכם זמן ? אל תשרו או שתשרו פחות, אני לא ממליצה לאפות חזה עוף נוטה להתייבש באפייה, אפשר להשתמש בפרגיות.

חזה עוף הוא מקור נהדר לחלבון בתפריט, מכיל כמות נכבדת של חלבון רזה- 20 גרם חלבון לכל 100 גרם בשר. קל לשלב אותו בתפריט ואפשר גם מספר פעמים בשבוע, על הצלחת בארוחה עיקרית או אפילו קר בתוך כריך לדרך.
ההשריה עם אבקת הסודה לשתייה מפרקת את מבנה החלבון הראשוני של הבשר ומאפשרת כניסה של נוזלים שגורמים לריכוך הבשר גם לאחר הטיגון.
המלצה שלי: כשמדובר בטיגון, אל תחממו את השמן עד שהוא מעלה עשן, זה מעיד על כך שהשמן הגיע לטמפרטורה שבה הוא מתחיל להתפרק ולהתחמצן.
כל המתכון מכיל 2500 קלוריות לכ15 יחידות של חזה עוף. כלומר כל חזה עוף מכיל 200 קלוריות. 1-2 יחידות של חזה עוף יתאימו כמנת החלבון בארוחה, כדי לקבל ארוחה מאוזנת נוסיף פחמימה כמו תפוחי אדמה או אורז וסלט או ירק מבושל.
רוצים ליצור ארוחה דיאטטית? אפשר לשלב את חזה העוף שבמתכון בסלט על בסיס חסה וירקות ולקבל סלט עוף מושלם שגם עוזר לנו לשמור על המשקל.

חזה עוף רך עסיסי וטעים!חזה עוף רך עסיסי וטעים! חזה עוף רך עסיסי וטעים!

@nikib101חזה עוף רך טעים ועסיסי ב 10 דקות הכנה! #niki #nikib #poryou #lunchrecipes #goodfood #food #foodies #yummy #chikenbreast#chikentender#nikibrecpie♬ original sound – Nikib – ניקי ב

הרשם
עדכן
83 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי. אפשר לטגן במחבת פסים?

היי יקירה נראה מושלםם וטעים.
איך אפשרי לטגן את החזה עוף רק עם 3 4 כפות שמן? זה לא נשרף? זה לא מעט?תודה

הי ניקי תודה על עוד מתכון נפלא שהופך בן רגע ללהיט!!!!
הכנתי אתמול לארוחת צהריים/ערב וזה יצא עסיסי טעים ורך במיוחד,
אז תודה רבה!!!

הי ניקי, כמו תמיד כל מתכון שלך הופך ללהיט!!!
הכנתי אתמול את המתכון עם פילה עוף ויצא נפלא ונהדר !
תודה רבה!

הי ניקי, את שוטפת את הפילה עוף לפני ההשרייה?

הי ניקי.
האם אפשר לחמם על הפלטה?

היי ניקי היקרה,
לפני מס’ ימים “קפץ” כאן באתר מתכון של חזה עוף חתוך כשניצלים, שהמלצת להשרות אותו אפילו לילה שלם. אני לא מוצאת אותו, תוכלי לעזור לי בבקשה?
המתכון נראה לי מאוד מוצלח ( כמו כל מתכונייך…).
תודה מראש