חזה עוף צהוב משגע!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חזה עוף צהוב משגע!

זה אחד המתכונים שחייבים להכין. אני אוהבת שיוצאים לי מתכונים טובים ובדיוק כמו שרציתי.
חזה עוף רך, לא קל לקבל חזה עוף שיהיה רך כמו שצריך ופה הצלחתי להכין חזה עוף ממש רך עם טעם נהדר, רוטב טעים שהולך מושלם עם החזה עוף.
ההכנה לקחה לי 10 דקות פלוס מינוס, מתכון נהדר לארוחת הצהריים. אז אם יוצא לי מתכון כזה מוצלח שאני לא אחלוק איתכם ? ישר למחברת המתכונים
לרוץ להכין.

3 מנות

מרכיבים:

600 ג’ פילה חזה עוף / חזה עוף

משרה:
כף גדושה קורנפלור
חלבון (לבן)

בצל
2 שיני שום
כוס וחצי מים
2 כפות שטוחות קטשופ
כף מלאה סילאן / דבש
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הפילה לשלושה חלקים, חזה עוף לחתוך לקוביות קטנות, להוסיף את הקורנפלור והחלבון לערבב טוב ולהשרות כ 30 דקות.

2. לחתוך את הבצל והשום לקוביות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד כדקה.

3. להוסיף את המים, קטשופ תבלינים, לבשל כדקה להוסיף את הסילאן ואת החזה לבשל 5 – 6 דקות מידי פעם לערבב.

Yellow chicken breast recipe

כדאי לדעת ש…
אני פחות ממליצה להכין מראש מי שבכל זאת רוצה שיוסיף עוד קצת מים למחרת, חזה עוף לחתוך לקוביות קטנות.

15820 צפיות 51 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף צהוב משגע!חזה עוף צהוב משגע!

94
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוני

הי ניקי כבר שמתי את העוף במשרה והתכוונתי להכין עכשיו ולחמם בארוחת ערב. ורק אז ראיתי שכתבת שעדיף לא להכין מראש ולחמם. אז עכשיו מה את מציעה לעשות? להשאיר את העוף המושרה במקרר ולבשל בערב? או להכין הכל עכשיו לחמם לפני ההגשה?

1 5 6 7