יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

חזה עוף צהוב משגע!

15 ינואר 2020
(Visited 111,868 times, 31 visits today)

חזה עוף צהוב משגע!

זה אחד המתכונים שחייבים להכין. אני אוהבת שיוצאים לי מתכונים טובים ובדיוק כמו שרציתי.
חזה עוף רך, לא קל לקבל חזה עוף שיהיה רך כמו שצריך ופה הצלחתי להכין חזה עוף ממש רך עם טעם נהדר, רוטב טעים שהולך מושלם עם החזה עוף.
ההכנה לקחה לי 10 דקות פלוס מינוס, מתכון נהדר לארוחת הצהריים. אז אם יוצא לי מתכון כזה מוצלח שאני לא אחלוק איתכם ? ישר למחברת המתכונים
לרוץ להכין.

3 מנות

מרכיבים:

600 ג’ פילה חזה עוף / חזה עוף

משרה:
כף גדושה קורנפלור
חלבון (לבן)

בצל
2 שיני שום
כוס וחצי מים
2 כפות שטוחות קטשופ
כף מלאה סילאן / דבש
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ’ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

הכנות:

1. לחתוך את הפילה לשלושה חלקים, חזה עוף לחתוך לקוביות קטנות, להוסיף את הקורנפלור והחלבון לערבב טוב ולהשרות כ 30 דקות.

2. לחתוך את הבצל והשום לקוביות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד כדקה.

3. להוסיף את המים, קטשופ תבלינים, לבשל כדקה להוסיף את הסילאן ואת החזה לבשל 5 – 6 דקות מידי פעם לערבב.

Yellow chicken breast recipe

כדאי לדעת ש…
אני פחות ממליצה להכין מראש מי שבכל זאת רוצה שיוסיף עוד קצת מים למחרת, חזה עוף לחתוך לקוביות קטנות.

חזה עוף צהוב משגע!חזה עוף צהוב משגע!

הרשם
עדכן
217 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלחתי פה תגובה אני לא רואה אותה בכלל למה?

יאו ניקי אני לא ממאמינה דחווווףף השרתי עם סודה לשתייה בטעוווות ואיי לא שמתי לב בכללל האריזה ממש דןמה לא שמתי לב שזה סןדה לשתייה ןאני לא מבינה חמב זה עושה כמו קצף כזה בבישול מה אני עושה עכשיו???? ואייי לא מאמינה זה עדיין טוב או לא? להוסיף משו לשעות משןן פלייז

היי ניקי יש לי פחות מ600 גרם חזה עוף משו כמו 300 בערך.. השאלה מה אני עןשה מבחינת כמויות תיבול אותו דבר או להוריד ואם כן בכמה ? ומה לעשות לגבי המשרה עם החלבון והקונפלור זה נראה לי הרבה חלבון לכמות הזו לא? אפשרי להשים רק קונפלןר או לוותר לגמרי לעשות בלי? תןדה רבה ! ❤

כמה חלבון?

כמה להכין ל13-14 אנשים? אם יש לי גם אורז ופשטידה? קילו וחצי יספיק?

רוצה להכין עכשיו חזה עוף לשבת, חתוך לקוביות במחבת,
על איזה חזה עוף את הכי ממליצה?

אפשר לוותר על שלב ההשריה?