


רצועות סינטה מוקפצות
אני לא אוהבת להגיע לרגע האחרון ואז להתחיל לחשוב מה להכין, אני בדרך כלל מכינה מראש לפחות כמה שעות. אבל לפעמים קורה שלא הכנתי וצריך לארגן ארוחה במהירות לצורך זה אני אוהבת להשתמש בסינטה נתח נפלא בהנחה שמכינים אותו כמו שצריך
מרכיבים:
400 ג’ סינטה חתוכה למוקפץ
2 בצלים חתוכים לרבעים ופרוסים
3 גזרים חתוכים למקלות
20 עגבניות שרי חצויות
כוס וחצי איטריות ביצים
כפית פפריקה
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לתבל את הסינטה בפפריקה, מלח כפית דבש ולשמור בצד. במחבת חמה עם כמה כפות שמן לטגן את הגזר עד שמתרכך, להוסיף את הבצל ולטגן עוד שתי דקות. בסוף להוסיף את העגבניות לשתי דקות טיגון ולהוריד מהאש.
2. במחבת חמה לטגן את הסינטה כדקה שתיים משני הצדדים להוריד מהאש ולהוסיף לירקות.
3. להכין את האטריות לפי ההוראות לסנן ולהוסיף לירקות להחזיר לאש להוסיף את שארית הדבש לתבל לערבב כדקה ולהגיש.
תודה על המתכונים ! את אלופה!
אפשר לשלב רצועות עוף/פרגית בנוסף לסינטה? לילדים שאוהבים עוף ולא סינטה?
תודה 🙂
שלום, האם אפשר לשים משהו אחר במקום דבש?
סילאן?
תודה
שלום ניקי. אין על האתר הזה!!!
האם ניתן להכין את המתכון הזה ולהקפיא/לשמור במקרר ולחמם במהלך החג?
סליחה על הבורות, מה זה סינטה?
רוטב יצא נהדר, יחד עם הפסטה, הסינטה שהוספתי לסיר לאחר צריבה נעשתה קשה.מה מומלץ לעשות כדי לשפר את הבשר?
תתחדשי על האתר המהמם :))
אני יכולה להכין מרצועות אנטריקוט ומסוג פסטה אחר?
תודה