יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות תבשילי בשר

רצועות סינטה מוקפצות

8 יוני 2012
(Visited 9,419 times, 1 visits today)

רצועות סינטה מוקפצות

אני לא אוהבת להגיע לרגע האחרון ואז להתחיל לחשוב מה להכין, אני בדרך כלל מכינה מראש לפחות כמה שעות. אבל לפעמים קורה שלא הכנתי וצריך לארגן ארוחה במהירות לצורך זה אני אוהבת להשתמש בסינטה נתח נפלא בהנחה שמכינים אותו כמו שצריך

מרכיבים:

400 ג' סינטה חתוכה למוקפץ
2 בצלים חתוכים לרבעים ופרוסים
3 גזרים חתוכים למקלות
20 עגבניות שרי חצויות
כוס וחצי איטריות ביצים
כפית פפריקה
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לתבל את הסינטה בפפריקה, מלח כפית דבש ולשמור בצד. במחבת חמה  עם כמה כפות שמן  לטגן את הגזר עד שמתרכך, להוסיף את הבצל ולטגן עוד שתי דקות. בסוף להוסיף את העגבניות לשתי דקות טיגון ולהוריד מהאש.

2. במחבת חמה לטגן את הסינטה כדקה שתיים משני הצדדים להוריד מהאש ולהוסיף לירקות.

3. להכין את האטריות לפי ההוראות לסנן ולהוסיף לירקות להחזיר לאש להוסיף את שארית הדבש לתבל לערבב כדקה ולהגיש.

רצועות סינטה מוקפצות עם אטריות

הרשם
עדכן
12 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן