דניס אפוי עם עגבניות ובצל
ואם ביום שישי לא בא לי ? לא תמיד מתאים לי להכין בשר ורציתי לתת עוד אופציה למנה טובה וקלת הכנה.
מרכיבים:
4 דניסים
1/4 כוס שמן זית
כף פפריקה
חצי כפית טימין מיובש
10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
בצל חתוך לרבעים ופרוס
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לעשות חריצים בדג לערבב שמן ותבלינים ולתבל את הדג מכל הכיוונים, לסדר בתבנית מעל לשים את העגבניות והבצל ולהזליף שמן זית.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות.