דניס אפוי עם עגבניות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דניס אפוי עם עגבניות ובצל

ואם ביום שישי לא בא לי ? לא תמיד מתאים לי להכין בשר ורציתי לתת עוד אופציה למנה טובה וקלת הכנה.

מרכיבים:

4 דניסים
1/4 כוס שמן זית
כף פפריקה
חצי כפית טימין מיובש
10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
בצל חתוך לרבעים ופרוס
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לעשות חריצים בדג לערבב שמן ותבלינים ולתבל את הדג  מכל הכיוונים, לסדר בתבנית מעל לשים את העגבניות והבצל ולהזליף שמן זית.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות.

11804 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

47
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענתי

היי ניקי,
יש לי פילטים של דניס, כמה זמן בתנור?

אור

ניקי יקרה,
כשאת כותבת שמן זית הכוונה לכבישה קרה או רגיל,אני כל הזמן מתלבטת מחדש…

יעל

הי ניקי,

אני פעם ראשונה מכינה דניס.
בעלי קנה דניס – דג שלם כולל הראש והעין והזנב.. .
השאלה האם ככה אני שמה אותו בתבנית?
לא צריך להוריד ממנו משהו?

אביטל

היי ניקי
האם אפשר לוותר על הבצל? מה אפשר לשים במקומו ?