


דניס אפוי עם עגבניות ובצל
ואם ביום שישי לא בא לי ? לא תמיד מתאים לי להכין בשר ורציתי לתת עוד אופציה למנה טובה וקלת הכנה.
מרכיבים:
4 דניסים
1/4 כוס שמן זית
כף פפריקה
חצי כפית טימין מיובש
10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
בצל חתוך לרבעים ופרוס
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לעשות חריצים בדג לערבב שמן ותבלינים ולתבל את הדג מכל הכיוונים, לסדר בתבנית מעל לשים את העגבניות והבצל ולהזליף שמן זית.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות.
22940 צפיות 6 צפיות היום
הי לא מצאתי טימין מיובש במספר חנויות האם אפשר לוותר עליו ?
ניקי אין לי כמעט נסיון בהכנת דגים ויש לי דגי בורי (שלמים) האם המתכון מתאים ואם לא יש לך משהו אחר ?
תודה .
ניקי המהממת.
סליחה על הנידנוד
לא רשום אמנם להשרות שעה וחצי בלימון אבל בתגובות כן.
אז…..כן או לא להשרות?
שבת שלום.
היי, אני חייבת להשרות בלימון שעה וחצי? פשוט אני ממהרת כבר להכין, מה לעשות?!
תודה על העזרה 🙂
במה להשרות שעה וחצי בלימון ומים או בתבלינים שציינת במתכון?
הי ניקי, אפשר לעשות את המתכון עם דגי מושט?
היי ניקי,
אין אין אין על המתכונים שלך!!!!! הפכתי להיות בשלנית בזכותך 🙂
יש לי שאלה,
צריך לכסות את התבנית בזמן האפיה?