


דניס אפוי עם עגבניות ובצל
ואם ביום שישי לא בא לי ? לא תמיד מתאים לי להכין בשר ורציתי לתת עוד אופציה למנה טובה וקלת הכנה.
מרכיבים:
4 דניסים
1/4 כוס שמן זית
כף פפריקה
חצי כפית טימין מיובש
10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
בצל חתוך לרבעים ופרוס
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לעשות חריצים בדג לערבב שמן ותבלינים ולתבל את הדג מכל הכיוונים, לסדר בתבנית מעל לשים את העגבניות והבצל ולהזליף שמן זית.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות.
22908 צפיות 8 צפיות היום
יש לי בורי שלם. מתאים למתכון הזה?
בוקר טוב ניקי,יש לי פילטים של מושט באריזת וואקום.כמה פילטים מתאימים פה?האם צריך לחמם את התנור מראש?תודה!
היי ניקי יש לך הצעה לדג בורי?
ניקי צהריים טובים,
האם דג באס שלם מתאים?
תודה!
היי ניקי. האם צריך לכסות את הדגים בנייר כסף בעת האפיה ?
היי ניקי, אני רוצה להכין את הדגים לערב שישי יש לי מושטים אשמח אם תסבירי לי כיצד להשרות בלימון? (כי אף פעם לא עשיתי זאת) וגם האם ניתן להכין את הדגים בצהריים ולהגיש אותם בערב עם חימום קליל?
היי ניקי, אני מתכוונת להכין את זה לשבת, איזה תוספת לדעתך מתאימה לזה?
תודה