דניס אפוי עם עגבניות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דניס אפוי עם עגבניות ובצל

ואם ביום שישי לא בא לי ? לא תמיד מתאים לי להכין בשר ורציתי לתת עוד אופציה למנה טובה וקלת הכנה.

מרכיבים:

4 דניסים
1/4 כוס שמן זית
כף פפריקה
חצי כפית טימין מיובש
10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
בצל חתוך לרבעים ופרוס
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לעשות חריצים בדג לערבב שמן ותבלינים ולתבל את הדג  מכל הכיוונים, לסדר בתבנית מעל לשים את העגבניות והבצל ולהזליף שמן זית.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות.

22908 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
מוריה

יש לי בורי שלם. מתאים למתכון הזה?

שרון

בוקר טוב ניקי,יש לי פילטים של מושט באריזת וואקום.כמה פילטים מתאימים פה?האם צריך לחמם את התנור מראש?תודה!

לאה

היי ניקי יש לך הצעה לדג בורי?

אירנה

ניקי צהריים טובים,
האם דג באס שלם מתאים?

תודה!

אופירה

היי ניקי. האם צריך לכסות את הדגים בנייר כסף בעת האפיה ?

דיקלה

היי ניקי, אני רוצה להכין את הדגים לערב שישי יש לי מושטים אשמח אם תסבירי לי כיצד להשרות בלימון? (כי אף פעם לא עשיתי זאת) וגם האם ניתן להכין את הדגים בצהריים ולהגיש אותם בערב עם חימום קליל?

מירי

היי ניקי, אני מתכוונת להכין את זה לשבת, איזה תוספת לדעתך מתאימה לזה?

תודה