צלי כתף ברוטב בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

צלי כתף ברוטב בצל

פרוסות צלי כתף ברוטב 4 הבצלים, עוד תבשיל בשר עשיר טעים עם הרבה דברים טובים שרק נראה מסובך ובעצם קלי קלות.

מרכיבים:

קילו וחצי  צלי כתף חתוך לפרוסות חצויות
(לא חובה לחצות)
4 בצלים לבנים
2 בצל ירוקים קצוצים (החלק הלבן)
כרישה חתוכה לקוביות
5 שאלוט
כף גדושה פפריקה
כף דבש
כף אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצלים חוץ מהשאלוט, לפלפל ולהמליח את הפרוסות לטגן משני הצדדים. מעל לשפוך את הבצלים להוסיף דבש, תבלינים ולכסות במים. לבשל כשעתיים וחצי מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים בהתאם.

2. להוסיף את השאלוט ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך.

33473 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילי : “מתכון מעולה!!! הכנתי לשבת, ליקקנו אצבעות”

156
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילי

הי ניקי, לא יודעת אם תראי בזמן הקרוב ויהיה רלוונטי או לא, אבל לנסות לא יזיק 🙂
עם כל העומס רק לפני כמה דקת שמתי על הגז. נראה לך אפשרי לבשל רק שעה-שעתיים, לשים במקרר ולהמשיך מחר אחה”צ לרכך עוד שעה-2, או שעדיף להחזיק מעמד ולסיים הלילה..? העיקר שיצא מוצלח..
ובכל מקרה שנה טובה ומתוקה!

קרן

מה ההבדל בין צלי כתף (5) לכתף (4)? קניתי כתף זה מתאים?

אנה

היי ניקי,
האם אפשר לקנות את הבשר טרי היום (שלישי), להקפיא, ואז להפשיר ולבשל בשישי?

לירי

היי ניקיהאם המתכון הזה יתאים גם לבשר מסוג שריר קדמי ? (מס 8)

שבי

שלום ניקי
לכמה אנשים המתכון הזה מתאים
תודה
שבי

1 7 8 9