צלי כתף ברוטב בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

צלי כתף ברוטב בצל

פרוסות צלי כתף ברוטב 4 הבצלים, עוד תבשיל בשר עשיר טעים עם הרבה דברים טובים שרק נראה מסובך ובעצם קלי קלות.

מרכיבים:

קילו וחצי  צלי כתף חתוך לפרוסות חצויות
(לא חובה לחצות)
4 בצלים לבנים
2 בצל ירוקים קצוצים (החלק הלבן)
כרישה חתוכה לקוביות
5 שאלוט
כף גדושה פפריקה
כף דבש
כף אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצלים חוץ מהשאלוט, לפלפל ולהמליח את הפרוסות לטגן משני הצדדים. מעל לשפוך את הבצלים להוסיף דבש, תבלינים ולכסות במים. לבשל כשעתיים וחצי מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים בהתאם.

2. להוסיף את השאלוט ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך.

11505 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילי : “מתכון מעולה!!! הכנתי לשבת, ליקקנו אצבעות”

125
תגובות

  הרשם  
עדכן
דינה

שלום ניקי, מתאים להוסיף פה פלפל אנגלי ועלי דפנה?

שרית

ועוד שאלה: איך להכניס את השאלוט? שלמים, קלופים חתוכים?

שרית

תודה רבה על התגובה המהירה! התבשיל פה על הגז ומריח נפלא!!!
חג שמח

שרית

היי ניקי, לא ברור כמה זמן סהכ הבישול… במתכון כתוב שעתיים וחצי, אך לאחת התגובות פה כתבת שכארבע שעות…מה פסק הדין:)?

מאי

האם אפשר לנחליף את הכתף בקר בצלעות בקר?

חיפושית

אפשר בלי בצל ירוק?

שי

היי ניקי , המתכון נשמע מהמם, רציתי לשאול אם בתוספות ניתן להוסיף ערמונים או פטריות ? ואם כן באיזה שלב …?

1 5 6 7