צלי כתף ברוטב בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

צלי כתף ברוטב בצל

פרוסות צלי כתף ברוטב 4 הבצלים, עוד תבשיל בשר עשיר טעים עם הרבה דברים טובים שרק נראה מסובך ובעצם קלי קלות.

מרכיבים:

קילו וחצי  צלי כתף חתוך לפרוסות חצויות
(לא חובה לחצות)
4 בצלים לבנים
2 בצל ירוקים קצוצים (החלק הלבן)
כרישה חתוכה לקוביות
5 שאלוט
כף גדושה פפריקה
כף דבש
כף אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצלים חוץ מהשאלוט, לפלפל ולהמליח את הפרוסות לטגן משני הצדדים. מעל לשפוך את הבצלים להוסיף דבש, תבלינים ולכסות במים. לבשל כשעתיים וחצי מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים בהתאם.

2. להוסיף את השאלוט ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך.

18381 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילי : “מתכון מעולה!!! הכנתי לשבת, ליקקנו אצבעות”

138
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיפושית

ניקי שלום וחג שמח אפשר להחליף את המרק עוף במשהו אחר? תודה

מורן

שלום ניקיאשמח להמלצה לצלי בקר או קדרה שאפשר להקפיא. תודה

מאיה

היי ניקי יקרה, יש לי תפודים קטנטנים. האם לדעתך מתאים להוסיף אותם לתבשיל? באיזה שלב?

רוני

הכנתי אתמול בפעם הראשונה את התבשיל הנפלא הזה לארוחת שישי הערב. בגלל הריח כל מי שעבר בבית היה חייב לטעום, עוד צלחת ועוד קערה, הסיר הענק כמעט חוסל. אין לי ברירה להכין היום עוד אחד.

חיפושית

היי ניקי, אפשר בבקשה המלצה שלך למתכון תפוחי אדמה שהכי הולך עם זה?

ולגבי הצלי, כמה זמן בסך הכל צריך להיות על הגז שעתיים או ארבע, למשל אחרי שמכניסים את השאלוט..?
תודה!!

1 6 7 8