צלי כתף ברוטב בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

צלי כתף ברוטב בצל

פרוסות צלי כתף ברוטב 4 הבצלים, עוד תבשיל בשר עשיר טעים עם הרבה דברים טובים שרק נראה מסובך ובעצם קלי קלות.

מרכיבים:

קילו וחצי  צלי כתף חתוך לפרוסות חצויות
(לא חובה לחצות)
4 בצלים לבנים
2 בצל ירוקים קצוצים (החלק הלבן)
כרישה חתוכה לקוביות
5 שאלוט
כף גדושה פפריקה
כף דבש
כף אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצלים חוץ מהשאלוט, לפלפל ולהמליח את הפרוסות לטגן משני הצדדים. מעל לשפוך את הבצלים להוסיף דבש, תבלינים ולכסות במים. לבשל כשעתיים וחצי מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים בהתאם.

2. להוסיף את השאלוט ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך.

29896 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילי : “מתכון מעולה!!! הכנתי לשבת, ליקקנו אצבעות”

148
תגובות

  הרשם  
עדכן
לירון

ניקי שלום,
רציתי לדעת אם זה משנה שיש לי צלי כתף חתוך לקוביות ולא לפרוסות.
תודה וחג שמח.

לריסה

הי ניקי.
קודם כל רציתי להגיד לך תודה ענקית על המתכונים. יש את הטאץ’ שלך בהרבה מהארוחות שאני מכינה.
רציתי לדעת האם ניתן להכין את המתכון עם אסדו.
תודה מראש על התשובה.

רוני

היי ניקי מה אני עושה אם כבר בסופר פרסו לי את הבשר?

מורן

היי ניקי ,
כמה שאלות: רציתי לדעת את הבצלים מטגנים יחד עם הבשר או מטגנים רק את הבשר ואחרי זה מוסיפים את הבצלים והמים?
לכמה מנות זה אמור להספיק?
תודה.

דיקלה

היי ניקי!
רציתי לשאול, מחר אני מכינה את הבשר הזה, לגבי הכרישה מדובר בלוף פרסה נכון? למטה זה לבן ולמעלה ירוק וזה ממש גדול אצלי, לזה הכוונה, לשים את הכל? תודה

דקלה

הכנתי, לאחר התלבטות רבה, כי מצאתי ברשת מתכונים רבים ואחרים ובכל זאת – יצא טעים טעים טעים.
אפילו הגבר שלא אוהב בקר או צלי ליקק את האצבעות וביקש עוד. ממליצה בחום. תודה לך ניקי.

yiska

אין המלצות ואני מפחדת שלא ילך
אני כמעט וכבר התיאשתי מהכנת בשר כי זה לא יוצא לי רך
עד שראיתי היום את כל ההמלצות על גל מני בשרים פה באתר והתחשק לי

1 2 3 9