


צלי כתף ברוטב בצל
פרוסות צלי כתף ברוטב 4 הבצלים, עוד תבשיל בשר עשיר טעים עם הרבה דברים טובים שרק נראה מסובך ובעצם קלי קלות.
מרכיבים:
קילו וחצי צלי כתף חתוך לפרוסות חצויות
(לא חובה לחצות)
4 בצלים לבנים
2 בצל ירוקים קצוצים (החלק הלבן)
כרישה חתוכה לקוביות
5 שאלוט
כף גדושה פפריקה
כף דבש
כף אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לקצוץ את הבצלים חוץ מהשאלוט, לפלפל ולהמליח את הפרוסות לטגן משני הצדדים. מעל לשפוך את הבצלים להוסיף דבש, תבלינים ולכסות במים. לבשל כשעתיים וחצי מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים בהתאם.
2. להוסיף את השאלוט ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך.
37679 צפיות 11 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
לילי : “מתכון מעולה!!! הכנתי לשבת, ליקקנו אצבעות”
ניקי שלום,
רציתי לדעת אם זה משנה שיש לי צלי כתף חתוך לקוביות ולא לפרוסות.
תודה וחג שמח.
הי ניקי.
קודם כל רציתי להגיד לך תודה ענקית על המתכונים. יש את הטאץ’ שלך בהרבה מהארוחות שאני מכינה.
רציתי לדעת האם ניתן להכין את המתכון עם אסדו.
תודה מראש על התשובה.
היי ניקי מה אני עושה אם כבר בסופר פרסו לי את הבשר?
היי ניקי ,
כמה שאלות: רציתי לדעת את הבצלים מטגנים יחד עם הבשר או מטגנים רק את הבשר ואחרי זה מוסיפים את הבצלים והמים?
לכמה מנות זה אמור להספיק?
תודה.
היי ניקי!
רציתי לשאול, מחר אני מכינה את הבשר הזה, לגבי הכרישה מדובר בלוף פרסה נכון? למטה זה לבן ולמעלה ירוק וזה ממש גדול אצלי, לזה הכוונה, לשים את הכל? תודה
הכנתי, לאחר התלבטות רבה, כי מצאתי ברשת מתכונים רבים ואחרים ובכל זאת – יצא טעים טעים טעים.
אפילו הגבר שלא אוהב בקר או צלי ליקק את האצבעות וביקש עוד. ממליצה בחום. תודה לך ניקי.
אין המלצות ואני מפחדת שלא ילך
אני כמעט וכבר התיאשתי מהכנת בשר כי זה לא יוצא לי רך
עד שראיתי היום את כל ההמלצות על גל מני בשרים פה באתר והתחשק לי