צלי כתף ברוטב בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

צלי כתף ברוטב בצל

פרוסות צלי כתף ברוטב 4 הבצלים, עוד תבשיל בשר עשיר טעים עם הרבה דברים טובים שרק נראה מסובך ובעצם קלי קלות.

מרכיבים:

קילו וחצי  צלי כתף חתוך לפרוסות חצויות
(לא חובה לחצות)
4 בצלים לבנים
2 בצל ירוקים קצוצים (החלק הלבן)
כרישה חתוכה לקוביות
5 שאלוט
כף גדושה פפריקה
כף דבש
כף אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצלים חוץ מהשאלוט, לפלפל ולהמליח את הפרוסות לטגן משני הצדדים. מעל לשפוך את הבצלים להוסיף דבש, תבלינים ולכסות במים. לבשל כשעתיים וחצי מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים בהתאם.

2. להוסיף את השאלוט ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך.

30584 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילי : “מתכון מעולה!!! הכנתי לשבת, ליקקנו אצבעות”

148
תגובות

  הרשם  
עדכן
צחית

הי ניקי חג שמח, בישלתי את הצלי ויצא טעים טעים טעים !!!! הוספתי מעט יין אדום…
תודה רבה על מתכונים נהדרים וקלים .

שרה

האם לטגן את הבצל לפני?

שני

היי ניקי,
שעתיים וחצי על אש קטנה או גדולה?

יונית

ניקי, פעם ראשונה שאני מנסה להכין בשר בקר ויצא פשוט אליפות! רך וממש טעים. כולם התלהבו… תודה שעזרת לי לעבור עוד מחסום במטבח 🙂

קרינה

היי ניקי, את חושבת שזה יתאים גם לתבשיל עם קוביות כתף בקר? אפשר לדעתך לעשות את זה רק על בצל רגיל?

אסתי ב.

בוקר טוב ניקי. באחת מהתגובות ענית שהכמות מספיקה ל 5 מנות. אני צריכה ל 10 מנות. 3 ק”ג זה לא יותר מידי? ובכמה להגדיל את יתר המרכיבים גם כפול? מתכוננת להכניס לתנור – לכסות במים חלקית או מעל כל התכולה? מה ההבדל בזמן הבישול/אפייה בין בשר טרי לבשר מיושן ?

שירי

היי ניקי אפשר סילן במקום דבש ?

1 3 4 5 6 7 9