צלי כתף ברוטב בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

צלי כתף ברוטב בצל

פרוסות צלי כתף ברוטב 4 הבצלים, עוד תבשיל בשר עשיר טעים עם הרבה דברים טובים שרק נראה מסובך ובעצם קלי קלות.

מרכיבים:

קילו וחצי  צלי כתף חתוך לפרוסות חצויות
(לא חובה לחצות)
4 בצלים לבנים
2 בצל ירוקים קצוצים (החלק הלבן)
כרישה חתוכה לקוביות
5 שאלוט
כף גדושה פפריקה
כף דבש
כף אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצלים חוץ מהשאלוט, לפלפל ולהמליח את הפרוסות לטגן משני הצדדים. מעל לשפוך את הבצלים להוסיף דבש, תבלינים ולכסות במים. לבשל כשעתיים וחצי מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים בהתאם.

2. להוסיף את השאלוט ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך.

30908 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילי : “מתכון מעולה!!! הכנתי לשבת, ליקקנו אצבעות”

148
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירלי

היי ניקי
אילו ירקות מתאים להוסיף?
בטטה / גזר /דלורית ?
תודה!

אור1

היי,ניקי
אני רוצה להכין היום ולהקפיא לר”ה אפשר? ועוד שאלה,אין לי כרישה אפשר להכין כך ולהוסיף אחרי שאפשיר?

לילי

מתכון מעולה!!! הכנתי לשבת, ליקקנו אצבעות

טל מולא

היי ניקי בוקר טוב,
אם בתנור על כמה מעלות ובאיזה שלב להכניס את השאלוט?
והאם ניתן להוסיף תפו”א ובאיזה שלב?
המון תודה מראש, מאד נהנית להכין את המתכונים שלך

חן ל

ניקי בוקר טוב
יש לי בשר מספר 8, האם אפשר להכין את המתכון הזה, אם לא תוכלי להמליץ לי על מתכון אחר?
תודה

שיינה

היי ניקי אפשר לעשות רק 4 בצלים רגילים וסילאן במקום דבש?

דורון

היי ניקי. האם אפשר בבישול הארוך לשים את הסיר בתנור במקום על הגז?