עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

איזה כיף של תבשיל, הלבבות ארטישוק נותנים טעם מיוחד והרוטב מעולה! להנות מתבשיל מעולה קל וטעים.

מרכיבים:

קילו חלקי עוף
שקית לבבות ארטישוק (קפוא)
קופסת זיתים
2 בצלים
2 – 3 כוסות מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה
חצי כפית כמון
סוכר (לפי הטעם)
חופן נדיב של פטרוזיליה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחלוט את הזיתים 3 פעמים במים רותחים ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן להוסיף רסק, תבלינים ומים להרתיח ולהוסיף את העוף לבשל על אש בינונית כחצי שעה.

3. להוסיף את הזיתים לחתוך את הלבבות לרבעים ולהוסיף “לנער”את הסיר שהכל ישקע ברוטב.

4. לבשל כשעה וחצי ולבדוק טעמים.

תבשילי עוף נוספים

5421 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


73
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

בוקר טוב! בעקבות ההצלחה עם המתכון רוצה להכין הפעם עם העוף. אפשר עם חזה עוף?
תודה!

שרית

היי ניקי, אני מכינה ללא העוף. האם אפשר להכין היום עבור מחר או שפחות טוב?
ואם כן, איך לחמם?
תודה!

יסכה ירושלים

היי ניקילה…אפשר להוריד את הזתים!?

טובה

ניקי יקירתי
אין מילים לתאר כמה זה טעיםםםםםםםםםםם
מודה לך על הכל

טובה

עמליה

ניקי יקרה, הכנתי לשבת ויצא מעדן!!! כולם נהנו והחמיאו, מעבירה לך את המחמאות;)
תודה רבה!!

נוני

יש סיכוי שאפשר להכין את העוף הזה בתנור?

נעה

הי ניקי,
ארטישוק מקופסת שימורים (2 לצורך העניין) גם תופס?
תודה!

1 3 4 5