עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

איזה כיף של תבשיל, הלבבות ארטישוק נותנים טעם מיוחד והרוטב מעולה! להנות מתבשיל מעולה קל וטעים.

מרכיבים:

קילו חלקי עוף
שקית לבבות ארטישוק (קפוא)
קופסת זיתים
2 בצלים
2 – 3 כוסות מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה
חצי כפית כמון
סוכר (לפי הטעם)
חופן נדיב של פטרוזיליה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הזיתים 3 פעמים במים רותחים ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן להוסיף רסק, תבלינים ומים להרתיח ולהוסיף את העוף לבשל על אש בינונית כחצי שעה.

3. להוסיף את הזיתים לחתוך את הלבבות לרבעים ולהוסיף “לנער”את הסיר שהכל ישקע ברוטב.

4. לבשל כשעה וחצי ולבדוק טעמים.

תבשילי עוף נוספים

7349 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

77
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחל

הי ניקי
שאלה קטנה
האם אפשר לשים במקום עוף בשר?

רחל

הי ניקי,רציתי לשאול האם זה מתאים להכין עם ארטישוק קפוא,ואם לא איזה מתכון יש לך שיכול להתאים עם זה?תודה רבה על האתר הנפלא!

1 4 5 6