עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

איזה כיף של תבשיל, הלבבות ארטישוק נותנים טעם מיוחד והרוטב מעולה! להנות מתבשיל מעולה קל וטעים.

מרכיבים:

קילו חלקי עוף
שקית לבבות ארטישוק (קפוא)
קופסת זיתים
2 בצלים
2 – 3 כוסות מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה
חצי כפית כמון
סוכר (לפי הטעם)
חופן נדיב של פטרוזיליה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הזיתים 3 פעמים במים רותחים ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן להוסיף רסק, תבלינים ומים להרתיח ולהוסיף את העוף לבשל על אש בינונית כחצי שעה.

3. להוסיף את הזיתים לחתוך את הלבבות לרבעים ולהוסיף “לנער”את הסיר שהכל ישקע ברוטב.

4. לבשל כשעה וחצי ולבדוק טעמים.

תבשילי עוף נוספים

10580 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

78
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

היי ניקי
בכל מקרה רציתי לדעת מה הכוונה לחלוט 3 פעמים ( את הזיתים )?

עדי

היי ניקי , קודם כל זאת פעם ראשונה שאני מגיבה באתר,אז בראש ובראשונה , תודה רבה לך על אתר מושקע עם מתכונים שעושים לנו את החיים להרבה יותר קלים וטעימים 🙂
רואים ומרגישים את האהבה האדירה שלך למטבח…
בנוגע למתכון , האם מבשלים את העוף עם העור??
דבר נוסף , אני אשמח אם תוכלי לפרסם קצת מתכונים בריאים.
שוב תודה רבה לך על כל מתכון ומתכון..

סיון

שלום ניקי,
באיזה שלב נכנסת הפטרזיליה?
יום מקסים

שם

היי ניקי את חושבת שאפשר לבתר על הזייתים או להחליף במשהו אחר לא אוהבים אצלי בבישול את הזייתים
אני אישית מאוד אוהבת וזה נראה תבשיל מאוד טעים איך שהוא

מאירה

ערב טוב ניקי,
אני כרגע באמצע הבישולים ומאוד רוצה להכין את הזיתים והארטישוק ברוטב בלי העוף כתוספת לצד אורז לבן.
אשמח שתתני לי כמויות של המצרכים.
תודה רבה ושבת שלום לך ולמשפחתך.

באתל

צהריים טובים ניקי,
האם את העוף מוסיפים אחרי שהמים רתחו? האם צריך לכסות את הסיר בזמן בישול העוף?
תודה רבה.

leprecon

שלום ניקי. יצא מצוין!
4.5 מתוך 5!
ממליצה לכולם

1 2 3 6