עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

איזה כיף של תבשיל, הלבבות ארטישוק נותנים טעם מיוחד והרוטב מעולה! להנות מתבשיל מעולה קל וטעים.

מרכיבים:

קילו חלקי עוף
שקית לבבות ארטישוק (קפוא)
קופסת זיתים
2 בצלים
2 – 3 כוסות מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה
חצי כפית כמון
סוכר (לפי הטעם)
חופן נדיב של פטרוזיליה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הזיתים 3 פעמים במים רותחים ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן להוסיף רסק, תבלינים ומים להרתיח ולהוסיף את העוף לבשל על אש בינונית כחצי שעה.

3. להוסיף את הזיתים לחתוך את הלבבות לרבעים ולהוסיף “לנער”את הסיר שהכל ישקע ברוטב.

4. לבשל כשעה וחצי ולבדוק טעמים.

תבשילי עוף נוספים

10579 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

78
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלום דדון

הבית היה מלא בניחוחות והטעם מדהים.
תודה רבה.

ליאור

הי ניקי,
רציתי רק לעדכן שיצא מ-ע-ו-ל-ה!!!
בעלי ממש התלהב ואמר שיצא ליגה (למרות שהתבאס שעושה עם ארטישוק אבל בסוף טעם וממש אהב אותו), הילדים הלא אכלנים שלי טרפו ואמרו שיצא מאוד טעים,
העוף היה ממש רך ונמס בפה,
תודה רבה, אלופה!

ליאור

הי ניקי,
הכרחי פטרוזיליה?

רעות

ניקייי אין עלייךך!!!איזה מהירות את עונה..

רעות

היי ניקי שוב אני(:
יש לי ארטישוק טרי,אני יכולה ישר להכניס אותו לסיר?? תודה רבה וחג שמח יקירה

רעות

אם יש לי טבעות זיתים זה גם מתאים?ואם לא מה אפשר במקום זיתים יש לך רעיון?

מיכל

היי, באיזה זיתים כדאי להשתמש? באם בזיתי קלמטה או זיתים ירוקים רגילים?
תודה מראש!