פרגיות אפויות על מצע תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות אפויות על מצע תפוחי אדמה

פרגיות אפויות על מצע תפוחי אדמה

פרגיות אפויות על מצע תפוחי אדמה, כרגיל למה לעבוד קשה אם אפשר להכין בכל בתבנית אחת ?

מרכיבים:

800 ג’ פרגיות חתוכות
5 תפוחי אדמה פרוסים דק
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
1/3 כוס שמן זית
כפית גריל עוף
כפית כורכום
כפית פטרוזיליה מיובשת
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב תבלינים ושמן זית ולתבל את הפרגיות, להשרות כחצי שעה. בשארית התיבול שנשאר לתבל את תפוחי האדמה.

2. לפזר את תפוחי האדמה בתבנית מעל לפזר את הפרגיות ולכסות בנייר כסף.

3. חום בינוני 180 מעלות כחצי שעה, להוריד את הכיסוי ולאפות עוד חצי שעה או עד שתפוחי האדמה רכים.

42522 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

הלה : מתכון מעולה, הטעם נפלא, תודה ניקי על עוד ארוחה מעולה

אורית : הכנתי היום לארוחת ערב. יצא מעולה!!!!

113
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלעד

האם חייב להמתין שעה בהשרייה? מה הזמן המינימלי שאפשר לחכות?

מיכל

הי ניקי

האם כשמוכן יש הרבה רוטב נוזלי לתפו”א? או רק רוטב כזה סמיך שדבוק אליהם?

יפית

היי ניקי
יש לי 1.2 קג פרגיות. להכפיל כמויות של רוטב? מה לגבי תפוח האדמה? וזמן הבישול?

נעמה נתנאל

ניקי שלום!
שוב תודה רבה על כל המתכונים המדהימים שמככבים אצלי במטבח.
אם אני לא משתמשת באבקת מרק ובגריל עוף, איזה תבלינים אפשר וכדאי לשים במקומם?

1 6 7 8