פרגיות אפויות על מצע תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות אפויות על מצע תפוחי אדמה

פרגיות אפויות על מצע תפוחי אדמה

פרגיות אפויות על מצע תפוחי אדמה, כרגיל למה לעבוד קשה אם אפשר להכין בכל בתבנית אחת ?

מרכיבים:

800 ג’ פרגיות חתוכות
5 תפוחי אדמה פרוסים דק
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
1/3 כוס שמן זית
כפית גריל עוף
כפית כורכום
כפית פטרוזיליה מיובשת
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב תבלינים ושמן זית ולתבל את הפרגיות, להשרות כחצי שעה. בשארית התיבול שנשאר לתבל את תפוחי האדמה.

2. לפזר את תפוחי האדמה בתבנית מעל לפזר את הפרגיות ולכסות בנייר כסף.

3. חום בינוני 180 מעלות כחצי שעה, להוריד את הכיסוי ולאפות עוד חצי שעה או עד שתפוחי האדמה רכים.

24647 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

הלה : מתכון מעולה, הטעם נפלא, תודה ניקי על עוד ארוחה מעולה

אורית : הכנתי היום לארוחת ערב. יצא מעולה!!!!

106
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

היי ניקי, האם לקלף את התפוא או שלא ?

ויקי

היי ניקי.
האם אפשר להשתמש בשניצלים במקום בפרגיות?

ענת

מה זה רסק עגבניות קטן? ישנם מספר גדלים

שרון

סליחה על שאלה אולי קצת דבילית.אבל…מה זה אומר את שארית התיבול לתבל את תפו”א.אחרי שמוציאים מקירור את הפרגיות מעבירים לכלי אחר ואז את המשרה לשפוך על תפו”א?

אושרה חריר

ניקי, מה שלומך?
אם אין לי אורז, מתאים גם פסטה?

ענתי

היי ניקי-מה שלומך. זכור לי שעשיתי את פרגיות לפני חודשיים -ויצא לי טעים בטירוף.
רק שאלה-כף פפריקה מרוקאית-זה פפריקה בשמן?תודה

נטלי

הי ניקי, תודה רבה על מתכונים נפלעים. נגמר לי רסק עגבניות, אולי אני יכולה להשתמש בקטצ׳ופ? מה תמליצי? המון תודה וסוף שבוע נעים