חזה עוף עם קישואים וגזר
אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ'ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.
3 מנות
מרכיבים:
600 ג' חזה עוף חתוך לרצועות / קוביות
משרה:
חלבון
כף קורנפלור
כף א. מרק
3 קישואים
3 גזרים
כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לערבב את מצרכי המשרה עם החזה עוף ולהשרות 30 דקות.
2. לחתוך את הירקות למקלות, לחמם מחבת עם 4 כפות שמן להתחיל לטגן את הגזרים כדקה ולהוסיף את הקישואים לטגן כ 5 דקות על אש גבוהה ולהוריד מהאש.
3. לטגן את החזה עוף עד שהוא מזהיב משני הצדדים, להוסיף את הירקות, צ'ילי ולתבל עם מלח פלפל לטגן עוד דקה ולהוריד מהאש.
Chicken Breast with Zucchini and Carrots
כל המתכון מכיל כ1700 קלוריות (כולל השמן לטיגון), אם מחלקים ל3 מנות, בכל מנה כ570 קלוריות.
במסגרת תפריט מאוזן, אני ממליצה לחלק את כל הכמות ל4-5 מנות ולהוסיף פחמימה מבושלת ליד- למשל אורז או בורגול. כך תתקבל ארוחה מנצחת שמכילה חלבון, פחמימה וירק