יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכונים לסוכות תבשילי בשר תבשילי עוף ובשר בתנור

צלי בקר רך ונימוח בתנור

19 ספטמבר 2021
(Visited 34,269 times, 1 visits today)

צלי בקר רך ונימוח בתנור

אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

4 מנות

מרכיבים:

קילו בשר בקר חתוך לקוביות
(2 – 4 – 5 – 6) עדיפות למספר 5 או קשתית
4 בצלים
7 – 8 שיני שום
כפית סוכר
20 עגבניות שרי
8 תפוחי אדמה קטנים / בינוניים
2 כפות סילאן
כוס וחצי מים
כוס מים נוספת
כפית פפריקה גרוסה
כפית צ'ילי גרוס
כף מלאה א. מרק
פלפל שחור גרוס

אולי תאהב גם את...♥

  • תבשיל עוף וזיתים מרוקאים

    מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב מתכון שאני זוכרת מהילדות שלי והולך איתי כבר שנים הוא יוצא מדהים!
    השוס כאן אלו הזיתים הם מקבלים טעם נפלא הם רכים ומשתלבים נהדר עם העוף והרוטב ואפילו התפרעתי עם השום.
    הכנפיים רכות ונימוחות כמעט מתפרקות ואיזה טעמים נהדרים. הכל נכנס לסיר אחד ואחרי שעה לא תפסיקו לטעום התאהבתי ברוטב 🙂 תבשיל מעולה של כנפיים בצל, שום פלפל עם המון זיתים אתם עומדים ללקק ת'אצבעות.

  • קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

    קציצות עוף משגעות וטעימות במיוחד לילדים, תדמיינו קציצות עוף טעימות בטירוף והבונוס הגדול הן רכות זה מה שעושה אותן כל כך טובות לילדים וגם לגדולים תיקחו קציצה ותמהרו לקחת עוד אחת לפני שיגמר.
    תקשיבו לי אתם עומדים לעוף על הסיר הזה לא תפסיקו לטעום ושוב פעם לטעום. הקציצות רכות זהובות ושמנמנות, לאכול כמו שזה להכניס אותן לרוטב לאכול עם אורז או פירה אתם תלקקו ת'אצבעות זה רוטב נהדר.
    תוסיפו סלט ירקות קצוץ וזה יש לכם אחלה ארוחת צהריים, אפשר להכניס את הקציצות לבאגט עם חומוס ולא תאמינו כמה שזה טעים.

  • בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

    מתכון חלום! אם בא לכם להתפנק בכיף ולשדרג את הארוחה עם נתחי בשר טובים והרבה ירקות זה המתכון בשבילכם.
    רק שתדעו נתחי הבשר יוצאים רכים וזה לא דבר פשוט להשיג בבקר מוקפץ אבל הייתי חייבת שיצא רך.
    תדמיינו את הביס בנתחים רכים עם טעמים נפלאים לאכול ישר מהמחבת ולהנות מכל ביס.
    הוספתי ירקות והכנתי מוקפץ של נתחי בקר עם ירקות והמון שום. עכשיו תגידו מסובך ואיזה תיק להכין ממש לא.
    אם תשימו את ההשריה בצד 10 – 15 דקות הכנה למוקפץ מושלם לארוחת הצהריים. פיקנטי עם טעמים טובים, תגישו עם אורז לבן ותרגישו כמו במסעדה רק שזה יעלה לכם הרבה פחות.

    3 – 4 מנות

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים מומלחים לבשל את תפוחי האדמה 10 דקות למעוך כל תפוח אדמה עם המועך פירה, הכוונה לתת לחיצה קטנה.

2. לחתוך את הבצלים גס לטגן 5 דקות מידי פעם לערבב ולהוסיף את שיני השום כשהן שלמות, להוסיף עגבניות שרי לטגן כמה דקות להוסיף כוס וחצי מים תבלינים, סוכר ולבשל 10 דקות.

3. בנפרד לטגן את קוביות הבשר כ 5 דקות מידי פעם להפוך שהבשר יקבל טיגון מכל הכיוונים ולהוציא החוצה.

4. בסיר גדול / מחבת / סוטאז/ לסדר את תפוחי האדמה מעל לשים את חתיכות הבשר ומעל הכל את הירקות כולל הרוטב וכוס מים נוספת, לכסות עם נייר כסף ולהכניס לתנור על 180 מעלות כ 4 שעות.

מומלץ להגיש עם אורז או קוסקוס

כדאי לדעת ש…
התפוחי אדמה חלקם מתפרקים ומתמזגים עם הרוטב מקבלים את כל הטעמים הטובים של הבשר.

ארוחה שלמה בתוך כלי אחד- הבקר נותן לנו את החלבון ועשיר בברזל, תפוחי האדמה הם החלק הפחמימתי ושפע הירקות שבתבשיל משלימים לארוחה נהדרת ומשביעה. בכל התבשיל כולו יש כ3000 קלוריות, בחלוקה ל4 מנות בכל מנה 750 קלוריות. המלצה שלי: אם מניחים את התבשיל על אורז או קוסקוס, אפשר לחלק את התבשיל ליותר מנות ולהוסיף סלט ירקות חי ליד. שפע של טמפרטורות ומרקמים- הכי כיף!

צלי בקר רך ונימוח בתנורצלי בקר רך ונימוח בתנור

הרשם
עדכן
44 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות