יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי בשר

בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

11 ינואר 2022
(Visited 22,145 times, 3 visits today)

בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

מתכון חלום! אם בא לכם להתפנק בכיף ולשדרג את הארוחה עם נתחי בשר טובים והרבה ירקות זה המתכון בשבילכם.
רק שתדעו נתחי הבשר יוצאים רכים וזה לא דבר פשוט להשיג בבקר מוקפץ אבל הייתי חייבת שיצא רך.
תדמיינו את הביס בנתחים רכים עם טעמים נפלאים לאכול ישר מהמחבת ולהנות מכל ביס.
הוספתי ירקות והכנתי מוקפץ של נתחי בקר עם ירקות והמון שום. עכשיו תגידו מסובך ואיזה תיק להכין ממש לא.
אם תשימו את ההשריה בצד 10 – 15 דקות הכנה למוקפץ מושלם לארוחת הצהריים. פיקנטי עם טעמים טובים, תגישו עם אורז לבן ותרגישו כמו במסעדה רק שזה יעלה לכם הרבה פחות.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

נתח בשר מספר 16(כף) במשקל חצי קילו חתוך לרצועות דקות

מצרכים להשריית הבשר:
1/2 כפית א. סודה לשתייה
כפית רוטב סויה
2 כפות קורנפלור
חלבון (לבן של ביצה)
1/2 כפית פלפל שחור

קמח

ירקות:
10 שיני שום
2 בצלים
2 פלפלים

לרוטב:
חצי כוס מים
כף רוטב סויה
2 כפות סילאן
2 כפות גדושות קטשופ
כף רוטב טבאסקו
כף חומץ
2 כפיות סוכר

כף קורנפלור
חצי כוס מים

 

הכנות:

1. לערבב את מצרכי ההשריה עם הבשר לסגור את הקערה עם ניילון נצמד להשרות במקרר כשעה עד שעתיים.

2. לצפות את נתחי הבקר עם קמח, לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית קצת יותר לטגן את רצועות הבקר עד הזהבה ולהוציא החוצה.

3. לחתוך את הבצל לקוביות בגודל בינוני, פלפל לרצועות עבות ואת השום לפרוס לפרוסות. באותה מחבת לטגן את הפלפלים כדקה להוסיף את הבצל לשתי דקות טיגון תוך כדי לערבב ולהוסיף את השום לעוד דקת טיגון.

4. להוסיף לירקות את נתחי הבשר, לערבב את מצרכי הרוטב ולהוסיף לבשר ולירקות להקפיץ כדקה לוודא שהרוטב מכסה הכל. לערבב מים וקורנפלור להוסיף למחבת לעוד דקה על האש ולהוריד.

לטרוף!

בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדהבקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

הרשם
עדכן
17 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן