צלי קורקבנים ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי קורקבנים ותפוחי אדמה

צלי קורקבנים ותפוחי אדמה

ארוחה במחיר סביר. למה דווקא קורקבנים ? המחיר שלהם זול ואפשר להכין יופי של תבשילים מהם. שימו אותם ברוטב טוב עם תפוחי אדמה יוצא צלי נפלא משביע טעים עם יופי של טעמים.
הבונוס שזה לא עולה הרבה ונותן הרבה יותר.  מומלץ לקנות אותם טריים אין בעיה להשיג אותם ההכנה קלי קלות. אפילו הילדים שלי מלקקים ת’אצבעות שזה הדבר החשוב נכון ? לא חייבים בשר יקר בשביל לעשות תבשילים טובים אפשר ללכת על הזול והפשוט ולעשות מטעמים. תוסיפו אורז וזה מושלם.

4 מנות

מרכיבים:

2 בצלים חתוכים לרבעים ופרוסים
500 ג’ קורקבנים
4 – 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
כף רסק עגבניות
כף פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הקורקבנים כשעתיים במים רותחים.

2 לטגן את הבצל עד הזהבה, לחתוך את הקורקבנים קטן ולהוסיף לבצל, להקפיץ כמה פעמים ולהוסיף תבלינים פטרוזיליה לכסות במים לבשל כחצי שעה ולהוסיף את תפוחי האדמה שישקעו ברוטב.

3. לבשל עד שהכל רך בערך עוד כ45 דקות, לבדוק טעמים.

המתכון עודכן בתאריך 27.5.2015

37841 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

נירה : מדהים ניסיתי השבת ויצא ללקק את האצבעות 🙂

78
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי דורון

אני עושה גולש קורקובני הודו עם פטריות טריות או משומרות ןללא פטרוזיליה וגם ללא תפוא”ד. מהמם וטעים ביותר..
קודם בסיר לחץ כ35-40 דקות, חותכת לקוביות אכילות, בסיר אחר: מטגנת שום, רסק עגבניות ומעט מים, כמון, טיפת פלפל שחור ומעט מאק עוף. מכניסה הקורקבנים החתוכים, והפטריות החתוכות, שצריכים להיות מכוסים לכדי בערך כוס וחצי מעל, (במצב הזה הבשר כבר התבשל בסיר הלחץ, ולכן הרוטב ייעשה במהירות ועל אש נמוכה. לטעום ולהוסיף מלח (הבשר מוכשר וגם המר- עוף מלוח… אז לשים בזהירות)

1 4 5 6