צלי קורקבנים ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי קורקבנים ותפוחי אדמה

צלי קורקבנים ותפוחי אדמה

ארוחה במחיר סביר. למה דווקא קורקבנים ? המחיר שלהם זול ואפשר להכין יופי של תבשילים מהם. שימו אותם ברוטב טוב עם תפוחי אדמה יוצא צלי נפלא משביע טעים עם יופי של טעמים.
הבונוס שזה לא עולה הרבה ונותן הרבה יותר.  מומלץ לקנות אותם טריים אין בעיה להשיג אותם ההכנה קלי קלות. אפילו הילדים שלי מלקקים ת’אצבעות שזה הדבר החשוב נכון ? לא חייבים בשר יקר בשביל לעשות תבשילים טובים אפשר ללכת על הזול והפשוט ולעשות מטעמים. תוסיפו אורז וזה מושלם.

4 מנות

מרכיבים:

2 בצלים חתוכים לרבעים ופרוסים
500 ג’ קורקבנים
4 – 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
כף רסק עגבניות
כף פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הקורקבנים כשעתיים במים רותחים.

2 לטגן את הבצל עד הזהבה, לחתוך את הקורקבנים קטן ולהוסיף לבצל, להקפיץ כמה פעמים ולהוסיף תבלינים פטרוזיליה לכסות במים לבשל כחצי שעה ולהוסיף את תפוחי האדמה שישקעו ברוטב.

3. לבשל עד שהכל רך בערך עוד כ45 דקות, לבדוק טעמים.

המתכון עודכן בתאריך 27.5.2015

26466 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

נירה : מדהים ניסיתי השבת ויצא ללקק את האצבעות 🙂

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירי

זה קורקבנים של עוף או הודו?

טליה

אפשר להחליף את הקורקבנים בחזה עוף/פרגיות ?

נגה

הי ניקי,
האם ניתן לרכך את הקורקבנים בסיר לחץ ובכך לצמצם את זמן הבישול?
אם כן, כמה זמן בסיר לחץ?
תודה

נירה תנעמי

מדהים ניסיתי השבת ויצא ללקק את האצבעות 🙂

טליה

הי ניקי, המתכונים שלך פשוט מושלמים!! יש לי שאלה, האם לשמור את המים שבושלו בהם הקורקבנים, ואח”כ במתכון כשכתוב להוסיף מים הכוונה בשימוש במים הללו? או למים חדשים?

תמר

יש לי קורקבנים קפואים, צריך לבשל אותם שעתיים??

ורד

תודה רבה על המענה המהיר כמו תמיד . חידשת לי היום משהו שלא ידעתי . כל מתכון שמופיעה בו הפפריקה האדומה תמיד השתמשתי במרוקאית מסתבר אף פעם לא השתמשתי בפפריקה בלי השמן . השאלה אם זה באמת משנה .