צלי קורקבנים ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי קורקבנים ותפוחי אדמה

צלי קורקבנים ותפוחי אדמה

ארוחה במחיר סביר. למה דווקא קורקבנים ? המחיר שלהם זול ואפשר להכין יופי של תבשילים מהם. שימו אותם ברוטב טוב עם תפוחי אדמה יוצא צלי נפלא משביע טעים עם יופי של טעמים.
הבונוס שזה לא עולה הרבה ונותן הרבה יותר.  מומלץ לקנות אותם טריים אין בעיה להשיג אותם ההכנה קלי קלות. אפילו הילדים שלי מלקקים ת’אצבעות שזה הדבר החשוב נכון ? לא חייבים בשר יקר בשביל לעשות תבשילים טובים אפשר ללכת על הזול והפשוט ולעשות מטעמים. תוסיפו אורז וזה מושלם.

4 מנות

מרכיבים:

2 בצלים חתוכים לרבעים ופרוסים
500 ג’ קורקבנים
4 – 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
כף רסק עגבניות
כף פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הקורקבנים כשעתיים במים רותחים.

2 לטגן את הבצל עד הזהבה, לחתוך את הקורקבנים קטן ולהוסיף לבצל, להקפיץ כמה פעמים ולהוסיף תבלינים פטרוזיליה לכסות במים לבשל כחצי שעה ולהוסיף את תפוחי האדמה שישקעו ברוטב.

3. לבשל עד שהכל רך בערך עוד כ45 דקות, לבדוק טעמים.

המתכון עודכן בתאריך 27.5.2015

31244 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

נירה : מדהים ניסיתי השבת ויצא ללקק את האצבעות 🙂

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

הי ניקי. בשלתי שעתיים כמו שכתבת. קבלתי חתיכות בשר שמצופות בקרום כזה.לא מצליחה לקלף את זה ואם אני מוציאה את הבשר מזה כמעט לא נשאר כלום…מה לעשות?לחתוך קטן ודי?זה אכיל?

נעמי

הי ניקי,
את יודעת האם קורקבני הודו יבשים יותר במרקמם מקורקבני עוף?
תודה!

ליהיא

היי ניקי (=
יש מצב להרתיח כמות קורקבנים ולהקפיא חלק לפעם הבאה?

שירה

בוקר טוב
ראשית, ממליצה לקנות באושר עד. לא הייתי צריכה לנקות בכלל. קבלתי מוכן לבישול.
שנית, חובה לחתוך את הקורקבנים? גם ככה הם נראים קטנים.

בת-אל

הי ניקי! מה שלומך?
אני רוצה לעשות את זה בלי התפו”א,
מה את אומרת?

נילי

היי ניקי, תודה על כל המתכונים המעולים באתר. אני כבר לא מפחדת מהמטבח ומנסה כל פעם משהו חדש!
האם אפשר כוסברא במקום פטרוזיליה? או שיש ממש שינוי בטעם?
תודה רבה!

נוי

אותי לימדו שצריך להרתיח קורקבנים 3 פעמים ולסנן כדי להוריד את המליחות העזה שמקורה בהכשרה.
אני רואה שכאן המתכון מגיע בלי זה, זה לא יוצא נורא מלוח?