


צלי קורקבנים ותפוחי אדמה
ארוחה במחיר סביר. למה דווקא קורקבנים ? המחיר שלהם זול ואפשר להכין יופי של תבשילים מהם. שימו אותם ברוטב טוב עם תפוחי אדמה יוצא צלי נפלא משביע טעים עם יופי של טעמים.
הבונוס שזה לא עולה הרבה ונותן הרבה יותר. מומלץ לקנות אותם טריים אין בעיה להשיג אותם ההכנה קלי קלות. אפילו הילדים שלי מלקקים ת’אצבעות שזה הדבר החשוב נכון ? לא חייבים בשר יקר בשביל לעשות תבשילים טובים אפשר ללכת על הזול והפשוט ולעשות מטעמים. תוסיפו אורז וזה מושלם.
4 מנות
מרכיבים:
2 בצלים חתוכים לרבעים ופרוסים
500 ג’ קורקבנים
4 – 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
כף רסק עגבניות
כף פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לבשל את הקורקבנים כשעתיים במים רותחים.
2 לטגן את הבצל עד הזהבה, לחתוך את הקורקבנים קטן ולהוסיף לבצל, להקפיץ כמה פעמים ולהוסיף תבלינים פטרוזיליה לכסות במים לבשל כחצי שעה ולהוסיף את תפוחי האדמה שישקעו ברוטב.
3. לבשל עד שהכל רך בערך עוד כ45 דקות, לבדוק טעמים.
המתכון עודכן בתאריך 27.5.2015
גולשים מכינים וממליצים:
נירה : מדהים ניסיתי השבת ויצא ללקק את האצבעות 🙂
שלום ניקי. יש לי 1 ק’ג קורקבן. להכפיל כמויות של כל הרכיבים בהתאמה?
סליחה על השאלה
מתי להוסיף את רסק העגבניות?האם בשלב התבלינים והפטרוזיליה
תודה
היי ניקי אפשר לבשל בשלב המוקדם בסיר לחץ? כמה זמן?
היי, בעלי קנה קורקבן הודו, שייך לעשות עם זה??
היי ניקי מה שלומך?
רוצה להכין לשבת, אני לא משתמשת באבקת מרק, מה לעשות?
כשמרתיחים שעתיים את הקורקבנים האם הסיר מכוסה כל הזמן
בוקר טוב ניקי:) חזרתי לעדכן שהתבשיל קורקבנים יצא מעולה. לא משו להכין פעם בשבוע אבל בהחלט שווה להשקיע פעם ב… ולהנות ! תודה:)