יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

סטייק פרגית

13 נובמבר 2012
סטייק פרגית

סטייק פרגית

סטייק פרגית, לפעמים בא לי לפרגן לבעל ומה הכי מתאים ? סטייק פרגית כמובן, בשר רך טעם טוב נתחים יפים לא מצריכים בישול ארוך אז לא צריך להכין מראש. הבעל מרוצה הוספתי תפוחי אדמה ובטטה קריספיים ליד. מנה מושלמת בעל מרוצה מלאכתי הסתיימה, בתאבון.

מרכיבים:

6 פרגיות חצויות
3 בצלים חתוכים לרבבים ופרוסים דק
רבע כוס שמן זית
כפית גדושה פפריקה
1/3 כפית כורכום
2 כפות דבש
א. מרק
פלפל לבן
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

  • המבורגר חזה עוף

    למה בעצם אנחנו כל כך אוהבים המבורגר ? מה יש בקציצה הזאת שהיא הפכה ללהיט היסטרי שכולם כל כך אוהבים ? איך מכינים את ההמבורגר המושלם שיוצא רך, עסיסי כזה שמתבקש לתת ביס.
    אני רק עשיתי שינוי אחד מאוד חשוב, לא השתמשתי בבקר רציתי בשר זול יותר ושעדיין יתן תוצאה טובה גם אם בחרתי להוזיל את המצרכים.
    יצא מושלם! הגשתי בתוך לחמניות עם ירקות וקטשופ והילדים חיסלו.
    מה אתם חושבים שאני לא לקחתי ? אין מצב זה נראה כל כך טוב שהייתי חייבת לקחת לחמניה אחת.

    12 המבורגרים

  • חזה עוף רך עסיסי וטעים!

    אני רוצה לספר לכם סוד, יש באתר המון מתכונים לחזה עוף ואני לא אומרת שהם לא טובים ממש לא אבל ברגע האמת שאני צריכה להכין ארוחת צהריים ולא הספקתי להכין שום דבר יש מתכון אחד שאני הולכת עליו.
    נודה על האמת לכל אמא יש את רשימת המתכונים שהיא אוהבת להכין והמתכונים האלה מככבים במטבח שוב ושוב.
    זה המתכון שלי כבר שנים איך עדיין לא העלתי אותו לאתר אני לא יודעת.
    הכי פשוט שיש זה מסוג המתכונים שמכינים כאן ועכשיו והתוצאה נהדרת חזה עוף רך (כיף!) טעים ועסיסי, ליד התפוחי אדמה האלה יש לי ארוחת צהריים מושלמת. אני חייבת להוסיף התפוחי אדמה הורסים! ובלי הרבה שמן.
    תסתכלו בסרטון איך אני מראה כמה שהחזה עוף רך.

    3 – 4 מנות

  • שניצלים אפויים רכים ועסיסיים

    זה המתכון הכי טוב לשניצלים אפויים, תחשבו על חזה עוף רך וזה לא דבר שהכי קל להשיג ועוד באפייה זה בכלל אתגר כמעט אין סיכוי נכון ?
    טעות זה בהחלט אפשרי במיוחד כשלא בא לטגן ובא לי חיים קלים זה אומר לסדר בתבנית ולהכניס הכל לתנור.
    אז איך מכינים שניצלים אפויים שיצאו גם רכים וגם טעימים והכי חשוב עם כמה שפחות שמן. הבריאות הרי חשובה.
    עוד אחד מהסודות שלי שאני מגלה לכם איך מכינים שניצלים אפויים מושלמים. רגע אתם עדיין מטגנים ??

    4 – 5 מנות

     

הכנות:

1. לטגן את הבצלים עד הזהבה ולשמור בצד, לערבב שמן דבש ותבלינים ולתבל את הפרגיות.

2. במחבת חמה לטגן את הפרגיות משני הצדדים עד הזהבה, לסדר בתבנית ולכסות עם נייר כסף לאפות כחצי שעה בחום בינוני.

3. להגיש פרגית ועליה ערימת בצל.

הערות:
לאפייה בלבד לסדר את הפרגיות בתבנית לפזר מסביב את הבצל המטוגן לאפות מכוסה כחצי שעה אח”כ להוריד את הכיסוי ולאפות עוד כ 20 דקות.

(Visited 58,518 times, 1 visits today)

סטייק פרגיתסטייק פרגיתסטייק פרגיתסטייק פרגית

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : תודה. יצא מדהים וחוסל תוך דקות. ד”א, את הבצל טיגנתי באותו השמן שבו טיגנתי את נתחי הפרגית, לאחר שגירדתי את תחתית המחבת. יצא מעדן!

אורלי : עוד מתכון מוצלח מאוד! טיגנתי את הפרגיות במחבת פסים והכנתי גם את התוספת של תפו”א והנה לה אחלה ארוחת צהריים, ניקי את מככבת אצלי במטבח.
תודה תודה תודה….

שרון : מתכון מעולה. הכנתי כבר פעמיים. התחסל תוך כדי מחמאות. איןןןן…פשוט אין על מתכונים של האתר

עידית : ” עשיתי את המנה הזו מסטייק פרגית ששכב לו במקפיא. יצא מושלם!!! המנה המנצחת של הערב וכל כך קלה להכנה. אימצתי לנצח. תודה”

נילי : “מתכון מעולה! הכנתי בערב חג וחיממנו בחג על הפלטה. ליקקנו את האצבעות. הפרגית יצאה עסיסית וטעימה מאוד. נגכנס למחברת המתכונים”

הרשם
עדכן
266 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי -החלטתי להכין ולטגן את הפרגיות ואחר כך להכניס לחצי שעה מכוסה.

סעיף 3 רשום -. להגיש פרגית ועליה ערימת בצל.

אני מניחה שמפזרים את הבצל שכבר טיגנו על הפרגיות ואין צורך להכניס אותם לתנור עם הפרגיות נכון? תודה רבה

היי יקירה האם הבנתי נכון? אם אני רוצה להכין את הפרגית באפיה -אין צורך לטגן אותה קודם?תודה רבה

היי ניקי,
אפשר להוסיף תפו”א וגמבה? ילך טוב כאן?
תודה וחג שנח

מה זה פרגיות חצויות ?
לאורך
לרוחב
לפלט לשני סטייקים ?
לא ברור

תודה על תשובותייך
מה זה פרגיות חצויות ?
אין לי חוש תיבלון, את יכולה בבקשה לפרט לגבי ה-
אבקת מרק
פלפל לבן
מלח
מה פחות או יותר הכמות על ידי כף או כפית מחוקות ?

ניקי עוד שאלה ברשותך
איך משתנים זמני הבישול/אפייה אם אני משתמש בחזה עוף

ניקי שלום
את כותבת
לאפייה בלבד לסדר את הפרגיות בתבנית לפזר מסביב את הבצל המטוגן לאפות מכוסה כחצי שעה אח”כ להוריד את הכיסוי ולאפות עוד כ 20 דקות.

האטם זה בא להחליף את מה שמתואר במתכון עצמו
שילוב של טיגון ואחר כך אפייה .