סטייק פרגית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סטייק פרגית

סטייק פרגית

סטייק פרגית, לפעמים בא לי לפרגן לבעל ומה הכי מתאים ? סטייק פרגית כמובן, בשר רך טעם טוב נתחים יפים לא מצריכים בישול ארוך אז לא צריך להכין מראש. הבעל מרוצה הוספתי תפוחי אדמה ובטטה קריספיים ליד. מנה מושלמת בעל מרוצה מלאכתי הסתיימה, בתאבון.

מרכיבים:

6 פרגיות חצויות
3 בצלים חתוכים לרבבים ופרוסים דק
רבע כוס שמן זית
כפית גדושה פפריקה
1/3 כפית כורכום
2 כפות דבש
א. מרק
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצלים עד הזהבה ולשמור בצד, לערבב שמן דבש ותבלינים ולתבל את הפרגיות.

2. במחבת חמה לטגן את הפרגיות משני הצדדים עד הזהבה, לסדר בתבנית ולכסות עם נייר כסף לאפות כחצי שעה בחום בינוני.

3. להגיש פרגית ועליה ערימת בצל.

הערות:
לאפייה בלבד לסדר את הפרגיות בתבנית לפזר מסביב את הבצל המטוגן לאפות מכוסה כחצי שעה אח”כ להוריד את הכיסוי ולאפות עוד כ 20 דקות.

38743 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סטייק פרגיתסטייק פרגיתסטייק פרגיתסטייק פרגית

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : תודה. יצא מדהים וחוסל תוך דקות. ד”א, את הבצל טיגנתי באותו השמן שבו טיגנתי את נתחי הפרגית, לאחר שגירדתי את תחתית המחבת. יצא מעדן!

אורלי : עוד מתכון מוצלח מאוד! טיגנתי את הפרגיות במחבת פסים והכנתי גם את התוספת של תפו”א והנה לה אחלה ארוחת צהריים, ניקי את מככבת אצלי במטבח.
תודה תודה תודה….

שרון : מתכון מעולה. הכנתי כבר פעמיים. התחסל תוך כדי מחמאות. איןןןן…פשוט אין על מתכונים של האתר

עידית : ” עשיתי את המנה הזו מסטייק פרגית ששכב לו במקפיא. יצא מושלם!!! המנה המנצחת של הערב וכל כך קלה להכנה. אימצתי לנצח. תודה”

נילי : “מתכון מעולה! הכנתי בערב חג וחיממנו בחג על הפלטה. ליקקנו את האצבעות. הפרגית יצאה עסיסית וטעימה מאוד. נגכנס למחברת המתכונים”

235
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת

הי. ניקי. תודה לך על כל המתכונים הטעימים:)
הבצל גם נכנס לתנור?
תודה.

שרון

הי ניקי, כל הכבוד על האתר המושקע והמתכונים המאד ברורים ומוצלחים. ישר כוח.
שאלה קטנה: האם אפשר לכין את הסטק פרגית מראש ואחר כך לחמם אותו על פלטה למשל, או שהפרגית תתייבש?
תודה על כל המתכונים

פיטר

היי ניקי,
אפשר לדעת למה התכוונת ב”תפוחי אדמה ובטטה קריספיים? איך לעשות את זה?
תודה מראש על התשובה והמתכון

אורית

הי ניקי,
המתכון נראה מצויין ואשמח להכין אותו בקרוב.
רק שאלה שנובעת מסקרנות – למה לא מספיק רק הטיגון במחבת? במה מוסיפה האפייה בתנור?
תודה ואשמח לתשובה –
אורית

ענתי

היי ניקי, אתמול הכנתי סטיק פרגית בתנור-יצא טעים ועסיסי .תודה על עוד מתכון

רונית

תגובתי הינה כללית על כל המתכונים שלך ניקי
אני כאחת שאופה הרבה ולוקחת רק מרשמים מחברות
פשוט מרגע שאמרו לי על האתר שלך פשוט “התמכרתי”
מיום חמישי ועד שישי שאני מתעסקת עם אפיה ובישולים האתר פתוח אצלי במטבח .
פשוט כיף לקחת מתכונים והכל מצליח ….

רובי

מה עושים אם ממש לא אוהבים כורכום?

1 2 3 15