סטייק פרגית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סטייק פרגית

סטייק פרגית

סטייק פרגית, לפעמים בא לי לפרגן לבעל ומה הכי מתאים ? סטייק פרגית כמובן, בשר רך טעם טוב נתחים יפים לא מצריכים בישול ארוך אז לא צריך להכין מראש. הבעל מרוצה הוספתי תפוחי אדמה ובטטה קריספיים ליד. מנה מושלמת בעל מרוצה מלאכתי הסתיימה, בתאבון.

מרכיבים:

6 פרגיות חצויות
3 בצלים חתוכים לרבבים ופרוסים דק
רבע כוס שמן זית
כפית גדושה פפריקה
1/3 כפית כורכום
2 כפות דבש
א. מרק
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצלים עד הזהבה ולשמור בצד, לערבב שמן דבש ותבלינים ולתבל את הפרגיות.

2. במחבת חמה לטגן את הפרגיות משני הצדדים עד הזהבה, לסדר בתבנית ולכסות עם נייר כסף לאפות כחצי שעה בחום בינוני.

3. להגיש פרגית ועליה ערימת בצל.

הערות:
לאפייה בלבד לסדר את הפרגיות בתבנית לפזר מסביב את הבצל המטוגן לאפות מכוסה כחצי שעה אח”כ להוריד את הכיסוי ולאפות עוד כ 20 דקות.

40327 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סטייק פרגיתסטייק פרגיתסטייק פרגיתסטייק פרגית

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : תודה. יצא מדהים וחוסל תוך דקות. ד”א, את הבצל טיגנתי באותו השמן שבו טיגנתי את נתחי הפרגית, לאחר שגירדתי את תחתית המחבת. יצא מעדן!

אורלי : עוד מתכון מוצלח מאוד! טיגנתי את הפרגיות במחבת פסים והכנתי גם את התוספת של תפו”א והנה לה אחלה ארוחת צהריים, ניקי את מככבת אצלי במטבח.
תודה תודה תודה….

שרון : מתכון מעולה. הכנתי כבר פעמיים. התחסל תוך כדי מחמאות. איןןןן…פשוט אין על מתכונים של האתר

עידית : ” עשיתי את המנה הזו מסטייק פרגית ששכב לו במקפיא. יצא מושלם!!! המנה המנצחת של הערב וכל כך קלה להכנה. אימצתי לנצח. תודה”

נילי : “מתכון מעולה! הכנתי בערב חג וחיממנו בחג על הפלטה. ליקקנו את האצבעות. הפרגית יצאה עסיסית וטעימה מאוד. נגכנס למחברת המתכונים”

235
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונית

הי ניקי,
האם אפשר להכין יום מראש? אני רוצה להכין עכשיו ולהגיש מחר בסדר פסח.
זה אפשרי או שעדיף להכין מחר?

ליאור

ניקי האלופה
אין כמוך!!! איך כמו המתכונים שלךךך
הכנתי את הפרגיות לשבת ובעלי מתלהב כל פעם מחדש.. כל שבת מפתיעה במתכון אחר והוא בעננים משביץ לכולם
כמובן שנתתי לך את הקרדיט;)
שוב המון תודה גם הפעם שבוע טוב

ליאור

מצויין תודה האם הוא מתאים כפרגית בפלפלים כמו במתכון של החזה עוף בפלפלים? על מה את ממליצה?

ליאור

?

ליאור

היי ניקי, האם המתכון מתאים לשבת? יש לי סטק פרגית ואני לא יודעת מה כדאי להכין. יש לציין שעליי לשים את התבשיל על פלטה.
תודה;)

רותי

היי ניקי, לא היה זמן להכניס לתנור. כולם היו רעבים…יצא מעדן. ללקק את האצבעות 🙂

מרי

לא יודעת אם את עוד זוכרת קישקשנו לפני שנים בהורים לתינוקות בתפוז אז הייתי “במיה1” רציתי להגיד לך שני ממש נהנית מהמתכונים כל הכבוד לך( !) לא מתה על המטבח אבל המתכונים שלך הופכים את הכל לחוויה נעימה ובעיקר טעימה אז תודה♡ מרי

1 9 10 11 12 13 15