פרגיות ברוטב חמוץ מתוק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות ברוטב חמוץ מתוק

פרגיות ברוטב חמוץ מתוק

עוד אחד מהמתכונים הזריזים שאני אוהבת להכין, הפעם בא לי שילוב של חמוץ מתוק …

מרכיבים:

חצי קילו פרגיות חתוכות לקוביות

מרינדה:
3 כפות ריבת תות
כף דבש
כפית פפריקה
כף רכז רימונים

קמח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המרינדה, שתי כפות מהמרינדה להוסיף לפרגיות ולערבב היטב, להשרות כחצי שעה.

2. לקמח את הפרגיות ולטגן משני הצדדים במחבת חמה עד הזהבה. להוסיף את שארית המרינדה ולערבב שכל הפרגיות יצופו מכל הכיוונים.

16121 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

40
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

הי ניקי! בוקר טוב!
שאלה, אין לי רכז רימונים וריבת תות, אז אני רוצה לעשות את המרינדה של נתחי העוף בחמוץ מתוק. הבעיה שאני רוצה להשאיר את הפרגיות כחתיכות גדולות ולא לחתוך לריבועים כמו שיש במתכון שם… יש אפשרות לעשות הכול כמו במתכון פה ופשוט לשנות את המרינדה?
תודה רבה רבה!
אין על האתר שלך 🙂

חני

הי ניקי.כשאני מערבבת עם הרוטב שנשאר צריך על האש?הרוטב סמיך ואני פוחדת כשהערבב עם הפרגיות כל הציפוי יצא..

רוזה

ניקי היקרה, האם תתאים למתכון ריבת פירות יער או אוכמניות, יש לי גם ריבת משמשים. או שעדיף לקנות דווקא תות? תודה רבה רבה!!

דנית

היי ניקי האם טעם התות מורגש?

מיכל

שלום ניקי! האם אני יכולה להכין את זה עם מיץ רימונים (שבמקרה יש לי) במקום רכז? או שרק השם קשור והטעם כלל לא?
תודה רבה!

איילת

הי ניקי.. המתכון נראה מצויין וממש בא לי להכין אבל.. אין לי רכז רימונים ואני גם לא חושבת שאשתמש בו בהמשך (אין לי מושג למה אפשר עוד להשתמש בו?!)
יש תחליף לרכז רימונים?? אם לא לשמוע על דברים נוספים שאפשר להכין עם הרכז..שלא אקנה לחינם ובסוף יזרק..
תודה מראש!

אילנית

היי ניקי,
למה כוונתך היתה, לקמח את הפרגיות לפני או אחרי השרייתם במרינדה?