עוף שחום ועסיסי בתנור
יש לי המון מתכוני עוף מכל הסוגים אז איך יכול להיות שהבן שלי אומר שזה העוף הכי טעים שהכנתי ?
סוף שבוע מגיע וכשהחייל שלי מגיע הביתה העוף הזה נכנס לתנור במיוחד לארוחת שישי, עוף שחום עסיסי טעמים טובים הוספתי תפוחי אדמה על הדרך שספגו את כל הטעמים של העוף הכנסתי לתנור וחזרתי אחרי שעה ריח נהדר צבע משגע הכי עוף בתנור לשבת.
מרכיבים:
קילו חלקי עוף (חוץ מחזה ופרגיות)
4 תפוחי אדמה
מרינדה:
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
שליש כוס רוטב טריאקי
3 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחתוך את התפוחי אדמה לפלחים לבשל 5 דקות במים מומלחים ולסנן.
2. לערבב את העוף עם שאר המצרכים ולהשרות כשעה.
3. לחמם תנור ל 200 מעלות להעביר את התפוחי אדמה והעוף לתבנית לערבב טוב ולאפות כשעה.