יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

קציצות חזה עוף מטוגנות טעימות במיוחד

26 אוקטובר 2022
(Visited 40,046 times, 5 visits today)

קציצות חזה עוף מטוגנות טעימות במיוחד

אני מכינה היום את אחת מהארוחות הכי חביבות עליי, קציצות מטוגנות עם המון ירק תפוח אדמה עסיסיות ורכות מהסוג שאוכלים ישר מהמחבת אפילו אביב אכל אז מבחינתי הקציצות האלה הן סיפור הצלחה אדיר.
לא בא לכם לטגן תכניסו לתנור יאמי של קציצות הגשתי עם טחינה ותפוחי אדמה שאני אף פעם לא לומדת שצריך להכפיל,
סלט ירקות פיתות וירדנו על זה בכיף יופי של ארוחת צהריים קלה להכנה ועם המון טעמים טובים.

20 קציצות

מרכיבים:

500 ג' חזה עוף טחון
בצל גדול
ביצה
חצי חבילת פטרוזיליה
חצי חבילת כוסברה
תפוח אדמה
3 פרוסות חלה
3 כפות קמח

תבלינים:
כפית פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עד שמזהיב להוסיף את התבלינים לערבב כדקה ולהוריד מהאש.

2. לגרד את התפוח אדמה גס, לקצוץ את העשבי תיבול, להשרות את פרוסות החלה במים לסחוט היטב ולקצוץ דק. להוסיף הכל לבשר יחד עם הבצל המטוגן והקמח, לערבב טוב ולהכין קציצות מומלץ להרטיב את הידיים.

3. לחמם מחבת עם שמן ולטגן את הקציצות עד שהן זהובות משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

4. אפייה למי שלא רוצה לטגן:
לחמם תנור ל 180 מעלות לשמן טוב תבנית עם נייר אפייה, לסדר את הקציצות ולאפות כ 20 – 30 דקות ולהפוך לצד השני לעוד 10 דקות.

הגשתי עם תפוחי אדמה מטוגנים, סלט ירקות וטחינה.

 

קציצות חזה עוף

הרשם
עדכן
31 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן