עוף בתנור במרינדה שכולם אוהבים
תודו שאתם עושים כמעט כל שבוע עוף בתנור זה אוכל של בית לא קשה להכין ותמיד נותן תוצאה טובה, אני רוצה להכיר לכם את אחד ממתכוני העוף שמככבים אצלי בזמן האחרון.
המרינדה שהשתמשתי בה מופלאה יש משהו בטעמים האלה שאי אפשר להפסיק לאכול וזה הכי מתאים לעוף בתנור.
תראו איזה צבע מהמם העוף קיבל כבר עושה חשק לשלוח יד ולטרוף, צבע שחום יפהפה תגידו שלא כתוב על זה ארוחת שישי ובגדול וזה טעים בצורה יוצאת דופן.
עוף עם תפוחי אדמה בתנור ארוחה משפחתית בקלי קלות הכנה לתבל השרייה קלה ולתנור איזה כיף של עוף והטעמים ואווו
נסו ותתאהבו.
מרכיבים:
קילו חלקי עוף (לא חזה ופרגיות)
5 תפוחי אדמה חתוכים גס
מרינדה:
כפית גדושה חרדל
4 כפות רוטב סויה
4 כפות דבש / סילאן
3 כפות שמן
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לבשל את התפוחי אדמה 7 – 8 דקות במים רותחים מומלחים ולסנן.
2. לערבב את מצרכי המרינדה להוסיף לעוף ולתבל היטב, להשרות כ 30 דקות.
3. לחמם תנור ל 190 מעלות, להוסיף לעוף את התפוחי אדמה לערבב טוב ולהעביר לתבנית ולאפות כשעה ורבע אין צורך לכסות.