עוף ממולא בשר טחון ואורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף ממולא בשר טחון ואורז

עוף ממולא בשר טחון ואורז

בא לכם להנות מעוף ממולא עם דברים טובים ? אני רק אומרת שהמילוי טעים כמו שהוא ויש מצב שהוא לא יגיע לתוך העוף… כמה טוב לפתוח את סוף השבוע עם מתכונים טובים.

מרכיבים:

עוף שלם
300 ג’ בשר כבש טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות
חצי כוס אורז
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מים
חצי כפית כורכום
1/3 כפית קינמון
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

תבלינים לעוף:
1/3 כוס שמן קנולה
כף גדושה פפריקה
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לתבל את העוף ולשמור בצד.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את בשר לטגן ולפורר להוסיף פטרוזיליה תבלינים וחצי כוס מים ולבשל עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.

3. במחבת נפרדת לשים מעט שמן להוסיף את האורז מל”פ לערבב ולהוסיף 3/4 מים לכסות לבשל 9 דקות ולהוריד מהאש. להוסיף לבשר בתוספת חצי כוס מים נוספת ולבשל תוך כדי עירבוב עד שרוב הנוזלים מתאדים.

3. למלא את העוף, חום בינוני 180 מעלות כ 50 דקות עד שעה.

28911 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

תמי : “ניקי הכנתי את העוף הממולא יצא מעדן טעים ברמות
והמתכון ממש מדוייק תודה רבהה”

איילת : “ניקי מועדים לשמחה!! הייתי חייבת לחזור לעדכן!הכנתי לחג ויצא פשוט מוששללםםם! בעלי לא הפסיק להגיד כמה שזה טעים ולהודות! לי ולך!!!;-)”

134
תגובות

  הרשם  
עדכן
גילה

הי ניקי,
איך אני מוצאת את העוף שממלאים רק עם רוזמרין ושום, ושמים מחל גס מסביב?
עשיתי אותו פעם ולא שמרתי אנא עזרי לי….
תודה ושבת שלום.

אתי

היי ניקי
רציתי לשאול אם אפשרי להכין את העוף עם התערובת בפנים ומחר רק להכניס לתנור.
תודה

מיכל

הי ניקי,

האם אפשר למלא עוף מרוקן מעצמות?
לא בא לי להתעסק עם חיתוך העוף בהגשה, האם זה יצא טוב ללא העצמות??
תודה רבה

המנומשת

ניקי,אני מאוד אוהבת את מתכונים שלך.
אף פעם לא התעסקתי עם עוף ממולא,ואני רוצה מחר להתחיל לנסות,
אני קונה עוף שלם מוכן אני צריכה להוציא או לחתוך?
ואיך לסגור את העוף לאחר המילוי שאורז לא ישפך?
אודה לך מאד..וסליחה על הבורות:)

רחל

אני באופן אישי לא אוהבת בשר כבש האם ניתן להשתמש במקום בבשר בקר טחון
שיהי לך שנה טובה וחג שמח

ליאור

אפשר לוותר על הבשר הטחון או שזה חובה?
ןאם כן מה השינוי במתכון
תודה רבה

עינת

היי ניקי,
אני רוצה להכין את העןף לשבת ויום שישי אני עובדת ויש הרבה סידורים כך שאת כל הבישולים אני מסיימת ביום חמישי.
השאלה שלי האם אני יכולה להכין את המילוי ולשים במקרר ולתבל את העוף ותפוחי האדמה ולשים במקרר ומחר לפני שבת רק להכניס את המילוי לעוף ולתנור?

1 2 3 8