עוף בתנור טעים בטירוף אין מי שלא מבקש את המתכון
לראות את רועי אוכל ומתענג על כל ביס עושה אותי מאושרת תראו מה הוא אומר לי "אמא זה אחד הטובים שלך אם כבר לאכול כנפיים רק בדרך הזאת" המצחיק שלהכין את התבנית הזאת לקח לי 10 – 15 דקות ולתנור זהו.
תמיד כשאני מכינה את המתכון הזה אחרי שמסיימים לאכול מייד מבקשים את המתכון יותר נכון דורשים, אין צורך לטגן מראש כדי לקבל עוף שחום עסיסי ויפהפה אני שמה הכל בתבנית אם יש לי זמן אני משרה לא הכל נכנס לתנור ותראו איזו תבנית יפהפייה יצאה לי פשוט כיף של מתכון.
הוספתי תפוחי אדמה שתיהיה לי גם תוספת רועי ירד על התבנית הזאת בכיף וגם קיבלתי מחמאות מפה ועד הודעה חדשה, מעכשיו כל מי שמבקש מתכון אני שולחת אותו לכאן זהו.
3 מנות
מרכיבים:
קילו כנפיים / חלקי עוף (לא חזה)
5 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לפלחים
תיבול:
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
שליש כוס רוטב טריאקי
2 כפות דבש
3 כפות רוטב סויה
שלושת רבעי כפית מלח
הכנות:
1. לבשל את תפוחי האדמה 5 דקות במים רותחים ומומלחים לסנן.
1. לחמם תנור ל 200 מעלות, לערבב את מצרכי התיבול ולתבל את הכנפיים במידה ויש זמן להשרות שעה, להוסיף תפוחי האדמה ולערבב בעדינות לאפות כ 50 דקות.