צלי כתף ביין אדום ודבש
רוצים הרבה מחמאות ? אין כמו בשר טוב לטעם נפלא ולאירוח מוצלח. משהו שיגרום לאנשים ללקק את האצבעות, בשר רך רך כמה טעים..
הכנות:
1. לפלפל ולהמליח את הבשר ולטגן את הקוביות במחבת חמה ולשמור בצד.
2. לטגן את הבצל להוסיף את הגזר פטריות ואת הבשר. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך את האש לבינונית ולבשל כשלוש שעות פלוס, במידה וחסר נוזלים להוסיף או עד הבשר רך, מידי פעם לערבב.
גולשים מכינים וממליצים:
מיכלי : טעים בצורה בלתי רגילה!!! פשוט להכנה ופשוט טעים!
תודה רבה!
הדס : אתמול הכנתי ויצא מעדן, כל כך פשוט וכל כך טעים ונראה מושקע
גלית : עשיתי לפני כחודשיים והולכת להכין השבת שוב. יצא מדהים!!!!
עוטיה : תודה על מתכון מעולה יצא דלישס
שם : ניקי יקרה רציתי להגיד לך שהכנתי את התבשיל לחג הראשון אירחתי ויצא שיגעוןןןןן. מבחינת כמויות קצת השתוללתי הכנתי קילו 800. אבל בקטנה .. ובנוסף ביום של הבישולים השכנה שלי עלתה בעקבות הריח.. ואמא שלה הכינה לחג השני והיא אומרת שכולם ליקקו את האצבעות בעיקר הגיסה שקשה לרצות אותה באוכל:)) בקיצור תודה
שם : איזה מעולה יצא! אני בדרך כלל לא אוהבת לבשל עם יין אבל במתכון הזה הטעם של היין היה מאוד עדין. הבשר יצא רך וטעים טעים טעים! תודה ניקי.
שם : הכנתי שבוע שעבר – אבל בלי הפטריות כי הבת שלי לא אוהבת ויצא מדהים!!!! חייבת לנסות גם עם פטריות 🙂
אנאל : "רציתי לומר תודה!
הכנתי את זה 2 שבתות רצוף, כל פעם עם אורחים אחרים וכולם התלקקו!!! רק מחמאות!
איזה כיף. מתכון שאני בהחלט שומרת. תודה"
ארז : "הכנתי ביום שישי עם בשר מספר 6 ונהניתי מכל ביס ! ממש אליפות !!
תודה רבה !!!"