צלי כתף ביין אדום ודבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי כתף ביין אדום ודבש

צלי כתף ביין אדום ודבש

רוצים הרבה מחמאות ? אין כמו בשר טוב לטעם נפלא ולאירוח מוצלח. משהו שיגרום לאנשים ללקק את האצבעות, בשר רך רך כמה טעים..

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות
קילו בשר צלי כתף חתוך לקוביות בינוניות
עגבניה מגורדת
2 חבילות פטריות חתוכות גס
2 שיני שום חצויות
4 גזרים חתוכים לפרוסות
רסק עגבניות קטן 100 ג’
כוס יין אדום יבש
2 – 3 כפות דבש
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית קינמון
2 – 3 כוסות מים
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפלפל ולהמליח את הבשר ולטגן את הקוביות במחבת חמה ולשמור בצד.

2. לטגן את הבצל להוסיף את הגזר פטריות ואת הבשר. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך את האש לבינונית ולבשל כשלוש שעות פלוס, במידה וחסר נוזלים להוסיף או עד הבשר רך, מידי פעם לערבב.

66349 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיכלי : טעים בצורה בלתי רגילה!!! פשוט להכנה ופשוט טעים!
תודה רבה!

הדס : אתמול הכנתי ויצא מעדן, כל כך פשוט וכל כך טעים ונראה מושקע

גלית : עשיתי לפני כחודשיים והולכת להכין השבת שוב. יצא מדהים!!!!

עוטיה : תודה על מתכון מעולה יצא דלישס

שם : ניקי יקרה רציתי להגיד לך שהכנתי את התבשיל לחג הראשון אירחתי ויצא שיגעוןןןןן. מבחינת כמויות קצת השתוללתי הכנתי קילו 800. אבל בקטנה .. ובנוסף ביום של הבישולים השכנה שלי עלתה בעקבות הריח.. ואמא שלה הכינה לחג השני והיא אומרת שכולם ליקקו את האצבעות בעיקר הגיסה שקשה לרצות אותה באוכל:)) בקיצור תודה

שם : איזה מעולה יצא! אני בדרך כלל לא אוהבת לבשל עם יין אבל במתכון הזה הטעם של היין היה מאוד עדין. הבשר יצא רך וטעים טעים טעים! תודה ניקי.

שם : הכנתי שבוע שעבר – אבל בלי הפטריות כי הבת שלי לא אוהבת ויצא מדהים!!!! חייבת לנסות גם עם פטריות 🙂

אנאל : “רציתי לומר תודה!
הכנתי את זה 2 שבתות רצוף, כל פעם עם אורחים אחרים וכולם התלקקו!!! רק מחמאות!
איזה כיף. מתכון שאני בהחלט שומרת. תודה”

ארז : “הכנתי ביום שישי עם בשר מספר 6 ונהניתי מכל ביס ! ממש אליפות !!
תודה רבה !!!”

630
תגובות

  הרשם  
עדכן
אירנה

יש אפשרות להוסחף גם תפוחי אדמה לתבשיל?

עינת

היי ניקי

האם אפשר להשתמש ביין אדום מתוק של הקידוש ואם לא אז באיזה יין כי אני לא מבינה ביינות ולא משתמשת בהם
ועד שאלה בכמות כזו גדולה של יין לתבשיל לא יהיה גם טעם חזק של יין?

שם*

הי ניקי, אפשר להכין גם עם בשר מס’ 5?
(סליחה על הבורות… בשר זה לא הצד החזק שלי 🙂 )
תודה על האתר המקסים שלך!
ושנה טובה!

רחלי

הי ניקי,
האם אפשר להכין את המתכון מראש ולהקפיא?
יש לי הרבה בישולים לחג ואני רוצה לעשות כמה שיותר דברים מראש…
אם כן, איזה המלצות יש לך כדי שיצא מוצלח ולא ירגישו שהאוכל עבר הקפאה.
תודה רבה לך על האתר הנפלא!

כהן רוחמה

יש לך ניקי אתר מהמם וכול מתכון פגז חולה על האתר שלך מכינה מתכונים שהם קלילים ולא קשים ונעים לי לבשל וכמוון נעים לי לאכול וכול בני משפחתי שאני שפית בזכותך שיהיה לך שבת שלום ומבורך ולכול משפחתך היקרים אוהבת אותך רוחמה

דנית

היי ניקי,
זה עכשיו בסיר והריח…. משגע! והטעם…. מעלף! עברו רק שעתיים ועשרים, הגיוני שכבר רך וטעים ומספיק? אני לא יודעת אם לכבות את האש עכשיו או לתת עוד 40 דק’ כמו שכתבת, ולקת סיכון שיתפורר מרוב רכות ( יכול להיות בכלל??) אם את און ליין זה יהיה מעולה (: אם לא, אדווח (:

ספיר

היי ניקי, ראיתי את התגובות וממש התחשק לי לעשות למחר את המתכון, בעיקר שכל מתכון שלך שעשיתי יצא מדהים! רציתי לשאול אותך אם אפשר לעשות את המתכון כנתח שלם ולא לחתוך לקוביות?
אשמח לשמוע את תגובתך ותודה על מתכונים מעולים!