צלי כתף ביין אדום ודבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי כתף ביין אדום ודבש

צלי כתף ביין אדום ודבש

רוצים הרבה מחמאות ? אין כמו בשר טוב לטעם נפלא ולאירוח מוצלח. משהו שיגרום לאנשים ללקק את האצבעות, בשר רך רך כמה טעים..

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות
קילו בשר צלי כתף חתוך לקוביות בינוניות
עגבניה מגורדת
2 חבילות פטריות חתוכות גס
2 שיני שום חצויות
4 גזרים חתוכים לפרוסות
רסק עגבניות קטן 100 ג’
כוס יין אדום יבש
2 – 3 כפות דבש
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית קינמון
2 – 3 כוסות מים
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפלפל ולהמליח את הבשר ולטגן את הקוביות במחבת חמה ולשמור בצד.

2. לטגן את הבצל להוסיף את הגזר פטריות ואת הבשר. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך את האש לבינונית ולבשל כשלוש שעות פלוס, במידה וחסר נוזלים להוסיף או עד הבשר רך, מידי פעם לערבב.

66142 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיכלי : טעים בצורה בלתי רגילה!!! פשוט להכנה ופשוט טעים!
תודה רבה!

הדס : אתמול הכנתי ויצא מעדן, כל כך פשוט וכל כך טעים ונראה מושקע

גלית : עשיתי לפני כחודשיים והולכת להכין השבת שוב. יצא מדהים!!!!

עוטיה : תודה על מתכון מעולה יצא דלישס

שם : ניקי יקרה רציתי להגיד לך שהכנתי את התבשיל לחג הראשון אירחתי ויצא שיגעוןןןןן. מבחינת כמויות קצת השתוללתי הכנתי קילו 800. אבל בקטנה .. ובנוסף ביום של הבישולים השכנה שלי עלתה בעקבות הריח.. ואמא שלה הכינה לחג השני והיא אומרת שכולם ליקקו את האצבעות בעיקר הגיסה שקשה לרצות אותה באוכל:)) בקיצור תודה

שם : איזה מעולה יצא! אני בדרך כלל לא אוהבת לבשל עם יין אבל במתכון הזה הטעם של היין היה מאוד עדין. הבשר יצא רך וטעים טעים טעים! תודה ניקי.

שם : הכנתי שבוע שעבר – אבל בלי הפטריות כי הבת שלי לא אוהבת ויצא מדהים!!!! חייבת לנסות גם עם פטריות 🙂

אנאל : “רציתי לומר תודה!
הכנתי את זה 2 שבתות רצוף, כל פעם עם אורחים אחרים וכולם התלקקו!!! רק מחמאות!
איזה כיף. מתכון שאני בהחלט שומרת. תודה”

ארז : “הכנתי ביום שישי עם בשר מספר 6 ונהניתי מכל ביס ! ממש אליפות !!
תודה רבה !!!”

630
תגובות

  הרשם  
עדכן
אתי דגן

היי ניקי אפשרי בפרוסות ולא בקוביות צלי כתף

רותם רוזנצוויג

היי ניקי.
יש לי כמה עניינים .
1. אוהבת את המתכונים שלך.
2. חסרה לי אפשרות של חיפוש בתגובות (אני משתדלת להמנע משאלות שנשאלו כבר… אבל 625 תגובות זה הרבה לחפש בהן ). אז אשמח מאוד לאפשרות כזו. ומתנצלת אם כבר נשאל קודם.
3. במידה ומכינים 2 קג כתף. מה השינויים במתכון?

פרידה

את המתכון הזה אני מכינה לפחות פעם בחודש,
אבל הפעם אין לי כתף. האם נתח וויסבראטן מתאים במקום כתף?

אסתר

אחרי 3 שעות בישול בעלי טעם והיה מושלם וסגרתי את האש. ולאחר שעה וחצי שהסיר עמד על השיש ראיתי שהבשר התייבש ואין רוטב ואין נוזלים. איפה טעיתי? חייבת לציין שכבר אחרי שעתיים בישול הבשר היה רך. אולי הייתי צריכה לסגור את האש אחרי שעתיים?

1 38 39 40