צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן

צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן

צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן, ראש השנה בשטח כולם במתח, מתכון טעים ומיוחד לראש השנה

5 – 6 מנות

זמן הכנה:
כשעתיים

מרכיבים:

5 כרעיים מופרדות
2 בצלים חתוכים לקוביות
4 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
כוס תירוש
כוס מים
2 כפות סילאן
כף גדושה פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהוסיף את חלקי העוף, להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי, את התפוחים להוסיף כ40 דקות לפני הסוף, מידי פעם לנער את הסיר במידה וחסר נוזלים להוסיף.

תבשילי עוף נוספים

10749 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בל : “הכנתי אותו לראש השנה.. מתכון פשוט מעולה וטעים אפילו הקטנים חסלו אותו”

ליבי : “מעולה!! הכנתי היום, הוספתי גם סלרי וכרישה בשלב טיגון הבצל. יצא ממש טעים, התפוחים מפתיעים ומשתלבים נפלא. תודה רבה!”

104
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמי

הי, ניקי.
מתחילה לבשל לחג והיה לי ברוווור שרק מהאתר שלך!
הבנתי שלא מתאים להחליף את העוף בחזה.
יש לך מתכון לפסח עם חזה?

נירית

היי ניקי,
ניתן לעשות את המתכון עם עוף שלם ממולא?

1 6 7 8