צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן

צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן

צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן, ראש השנה בשטח כולם במתח, מתכון טעים ומיוחד לראש השנה

5 – 6 מנות

זמן הכנה:
כשעתיים

מרכיבים:

5 כרעיים מופרדות
2 בצלים חתוכים לקוביות
4 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
כוס תירוש
כוס מים
2 כפות סילאן
כף גדושה פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהוסיף את חלקי העוף, להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי, את התפוחים להוסיף כ40 דקות לפני הסוף, מידי פעם לנער את הסיר במידה וחסר נוזלים להוסיף.

תבשילי עוף נוספים

19842 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בל : “הכנתי אותו לראש השנה.. מתכון פשוט מעולה וטעים אפילו הקטנים חסלו אותו”

ליבי : “מעולה!! הכנתי היום, הוספתי גם סלרי וכרישה בשלב טיגון הבצל. יצא ממש טעים, התפוחים מפתיעים ומשתלבים נפלא. תודה רבה!”

104
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

הכנתי,יצא מעעעעולה גם אחותי וביתה הכינו- רק מחמאות.

שם

ניקי שלום!
האם צריך לכסות את הסיר או להשאיר פתוח?

שם

ציון | 18.12.2011 – 16:11
ניקי סחטיין עלייך, ממשיך להכין את המתכונים שלך ואיזה כיף של ארוחות יוצאות לי, אני לא מגזים אבל פשוט הצלת לי את הארוחות. חוויה להכין את המתכונים שלך, הם לא פלצניים וכתובים בגובה העיניים. הכנתי הפעם את המנה הזאת יחד עם תפוחי אדמה קריספיים ליקקנו את האצבעות, תמשיכי להפתיע ולהוסיף מתכונים.

שם

ניקי היקרה, שבוע טוב
רק רציתי להגיד תודה! הכנתי השבת את העוף ופשוט יצא מעולה! (האמת שהכנתי כבר די הרבה מהמתכונים שלך… את פשוט מוכשרת…)

שם

איזה מתכון מעולה!!! הכנתי אותו לשבת, ולמרות החימום על הפלטה – העוף נשמר עסיסי, מתוק וטעים. פעם ראשונה שלא נשארות שאריות של עוף משבת… (:
תודה!

שם

אלינוררר (לא רשום) | 26.04.2012 – 10:25
היי ניקוש, חג עצמאות שמח לך ולמשפחה!
אני לא מאמינה שתעני באמצע חגיגות יום העצמאות אבל שווה לנסות…
אני מארחת השבת חבר’ה שלא ממש מתלהבים מתפוחים באוכל או בעוגות, השאלה היא אם הטעם של התפוח נותן רק מתיקות ולא באמת מורגש שזה תפוחים? אוכל “לעבוד עליהם”? הם אוהבים עוף מתוק.
תודה על ההתייחסות ובכלל על אתר נפלא (אני מהמכורות).

שם

היי ניקי, הכנתי לחג ויצא טעים מאד! תודה רבה!

1 2 3 8