צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן

צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן

צלי עוף עם תפוחי עץ וסילאן, ראש השנה בשטח כולם במתח, מתכון טעים ומיוחד לראש השנה

5 – 6 מנות

זמן הכנה:
כשעתיים

מרכיבים:

5 כרעיים מופרדות
2 בצלים חתוכים לקוביות
4 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
כוס תירוש
כוס מים
2 כפות סילאן
כף גדושה פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהוסיף את חלקי העוף, להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי, את התפוחים להוסיף כ40 דקות לפני הסוף, מידי פעם לנער את הסיר במידה וחסר נוזלים להוסיף.

תבשילי עוף נוספים

19797 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בל : “הכנתי אותו לראש השנה.. מתכון פשוט מעולה וטעים אפילו הקטנים חסלו אותו”

ליבי : “מעולה!! הכנתי היום, הוספתי גם סלרי וכרישה בשלב טיגון הבצל. יצא ממש טעים, התפוחים מפתיעים ומשתלבים נפלא. תודה רבה!”

104
תגובות

  הרשם  
עדכן
דורית

ניקי היקרה שלום
האם ניתן להקפיא?
תודה
דורית

יעל

ניקי.
מתאים להוסיף למתכון זה שזיפים מיובשים?

שם *רבקה

בס”ד
האם אפשר לוותר על הבצל מפני שבעלי לא יכול לסבול זאת
תודה

מרים

הי ניקי. האם בזמן הבישול הסיר מכוסה?. אחרי ששמתי את הנוזלים על העוף חלק מהעופות מציצים.. האם להוסיף רק מים או להכין לפי המתכון עוד רוטב? תודה

קיפי

היי ניקי. אצלי לא כל כך אוהבים כרעיים. האם אפשר להחליף לשוקיים / חזה עוף (חתוך ?) / פרגיות ? תודה רבה

תמר

הי ניקי
נראה לך שאפשר להוסיף אורז בסוף הבישול?

טלי

היי ניקי,
משנה אם זה תירוש לבן ולא אדום?