


נתחי בקר בסיגנון סיני
לפעמים צריך שינוי והבשר הזה פשוט נפלא, אין צורך בטיגון ארוך והוא כל כך טוב כשעושים אותו נכון כל ביס זה אושר וכמה מחמאות מקבלים מהבעל.
הכנות:
1. להמליח ולפלפל את הבשר, במחבת חמה לטגן משני הצדדים טיגון קל דקה שתיים מכל צד תלוי בעובי הרצועות להזהיב ולהוציא.
2. לטגן את הבצל, להוסיף את הגזר ולהקפיץעד שהוא מתרכך, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ קלות, להוסיף את הבשר, דבש ותבלינים ולהקפיץ כדקה שתים.
3. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל הקפצה קלה ולהגיש.
14571 צפיות 2 צפיות היום
הי ניקי חזה עוף או עוף גם כן מתאים ?
תודה !!
הי ניקי, יש לי בשר שהוא מבושל כבר.
יש לך רעיון מה לעשות איתו?
בא לי לעשות איזה רןטב או משו, שלא יהיה יבש…
תודה!!
הכנתי את המתכון עם קציצות הודו במקום בשר יצא פיצוץ
ניקי היקרה לי מכל,
אפשר לעשות את המתכון עם סטייק אנטריקות ?, כי זה מה שיש לי במקפיא 🙂