יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני פסטה תבשילי בשר

נתחי בקר בסיגנון סיני

9 יוני 2012
(Visited 6,067 times, 1 visits today)

נתחי בקר בסיגנון סיני

לפעמים צריך שינוי והבשר הזה פשוט נפלא, אין צורך בטיגון ארוך והוא כל כך טוב כשעושים אותו נכון כל ביס זה אושר וכמה מחמאות מקבלים מהבעל.

מרכיבים:

500 ג' בשר אווזית עגל טרי חתוך לרצועות
(תבקשו מהקצב למוקפץ)
בצל חצוי ופרוס
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
4 גזרים חתוכים למקלות
1/4 כוס אפונה (סנפרוסט)
200 ג' נודלס
2 כפות דבש
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להמליח ולפלפל את הבשר, במחבת חמה לטגן משני הצדדים טיגון קל דקה שתיים מכל צד תלוי בעובי הרצועות להזהיב ולהוציא.

2. לטגן את הבצל, להוסיף את הגזר ולהקפיץעד שהוא מתרכך, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ קלות, להוסיף את הבשר, דבש ותבלינים ולהקפיץ כדקה שתים.

3. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל הקפצה קלה ולהגיש.

הרשם
עדכן
27 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן