נתחי בקר בסיגנון סיני
לפעמים צריך שינוי והבשר הזה פשוט נפלא, אין צורך בטיגון ארוך והוא כל כך טוב כשעושים אותו נכון כל ביס זה אושר וכמה מחמאות מקבלים מהבעל.
הכנות:
1. להמליח ולפלפל את הבשר, במחבת חמה לטגן משני הצדדים טיגון קל דקה שתיים מכל צד תלוי בעובי הרצועות להזהיב ולהוציא.
2. לטגן את הבצל, להוסיף את הגזר ולהקפיץעד שהוא מתרכך, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ קלות, להוסיף את הבשר, דבש ותבלינים ולהקפיץ כדקה שתים.
3. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל הקפצה קלה ולהגיש.