נתחי בקר בסיגנון סיני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נתחי בקר בסיגנון סיני

לפעמים צריך שינוי והבשר הזה פשוט נפלא, אין צורך בטיגון ארוך והוא כל כך טוב כשעושים אותו נכון כל ביס זה אושר וכמה מחמאות מקבלים מהבעל.

מרכיבים:

500 ג’ בשר אווזית עגל טרי חתוך לרצועות
(תבקשו מהקצב למוקפץ)
בצל חצוי ופרוס
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
4 גזרים חתוכים למקלות
1/4 כוס אפונה (סנפרוסט)
200 ג’ נודלס
2 כפות דבש
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להמליח ולפלפל את הבשר, במחבת חמה לטגן משני הצדדים טיגון קל דקה שתיים מכל צד תלוי בעובי הרצועות להזהיב ולהוציא.

2. לטגן את הבצל, להוסיף את הגזר ולהקפיץעד שהוא מתרכך, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ קלות, להוסיף את הבשר, דבש ותבלינים ולהקפיץ כדקה שתים.

3. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל הקפצה קלה ולהגיש.

4185 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


27
תגובות

  הרשם  
עדכן
Libby

הי ניקי חזה עוף או עוף גם כן מתאים ?
תודה !!

בתיה

הי ניקי, יש לי בשר שהוא מבושל כבר.
יש לך רעיון מה לעשות איתו?
בא לי לעשות איזה רןטב או משו, שלא יהיה יבש…
תודה!!

יוכי

הכנתי את המתכון עם קציצות הודו במקום בשר יצא פיצוץ

דבי

ניקי היקרה לי מכל,
אפשר לעשות את המתכון עם סטייק אנטריקות ?, כי זה מה שיש לי במקפיא 🙂