נתחי בקר בסיגנון סיני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נתחי בקר בסיגנון סיני

לפעמים צריך שינוי והבשר הזה פשוט נפלא, אין צורך בטיגון ארוך והוא כל כך טוב כשעושים אותו נכון כל ביס זה אושר וכמה מחמאות מקבלים מהבעל.

מרכיבים:

500 ג’ בשר אווזית עגל טרי חתוך לרצועות
(תבקשו מהקצב למוקפץ)
בצל חצוי ופרוס
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
4 גזרים חתוכים למקלות
1/4 כוס אפונה (סנפרוסט)
200 ג’ נודלס
2 כפות דבש
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להמליח ולפלפל את הבשר, במחבת חמה לטגן משני הצדדים טיגון קל דקה שתיים מכל צד תלוי בעובי הרצועות להזהיב ולהוציא.

2. לטגן את הבצל, להוסיף את הגזר ולהקפיץעד שהוא מתרכך, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ קלות, להוסיף את הבשר, דבש ותבלינים ולהקפיץ כדקה שתים.

3. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל הקפצה קלה ולהגיש.

11683 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

27
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחל

שלום ניקי,
צלעות בקר יתאימו לזה?

(אני מתפעלת מאוד מההספקים שלך- אשה עובדת למיטב הבנתי, אמא, בשלנית, מארחת, מצלמת וכותבת את המתכונים, מתחזקת אתר, לא מפסיקה לענות לשאלות בסבלנות מופלאה–
אלה הדברים שאני יודעת, בטח יש גם עוד.. מאיפה הזמן?)
בקיצור, תודה רבה!

שרה

היי ניקי,
האם אפשר להחליף את הנודלס בספגטי?
תודה,

אהובה

שלום
חזרנו השבוע מסין
כמובן שאכלנו המון נודלס
הרוטב היה שונה
חזק/עמוק וטעים יותר
אשמח באם תעזרי לי ותגידי לי מה יש ברוטב חוץ
מסויה (איזה) שנותן טען חזק ועמוק כל כך
אני לא מצליחה להגיע לטעם.
תודה

אהובה

שלום
חזרנו השבוע מסין
כמובן שאכלנו המון נודלס

אולה

ניקי היי, המון תודה על המתכונים הנפלאים!
אני רוצה להשתמש בגזר גמדי של סנפרוסט (כמו בתמונה שלך) איזו כמות לשים והאם להפשיר לפני?
מראש מודה לך על תשובתך

רויטל

אפשר להחליף את הבקר בעוף או פרגיות?

שני

הי ניק:)
איזה עוד בשר בקר מתאים למתכון הזה?
אנחנו די מצומצמי-תקציב אז אני אשמח אם תהיה אופצייה חלופית בקפואים…

תודה רבה רבה!